Hesabım
    "Captain Marvel"ın İlk Tanıtımı Burada!

    "Captain Marvel" filminden ilk tanıtım görseli yayınlandı.

    Captain Marvel'dan ilk tanıtım görseli yayınlandı. 2015 yapımı Gizli Dünya filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın Marvel evreninin en güçlü süper kahramanına hayat vereceği filmden gelen tanıtım, filmin promosyon defterinin üzerinde yer alıyor. Beklendiği gibi bir tanıtım görseli olmasa da, filmin sinemasal çizgisine dair bir ipucu verdiği söylenebilir...

    Marvel evreninde kilit bir rol oynayacak olan filmde, özel güçler kazanan Carol Danvers'ı, iki uzaylı ırkının savaşında ortada kalan dünyayı kurtarmak için çabalarken göreceğiz. Yönetmen koltuğunda Anna Boden & Ryan Fleck ikilisinin yer aldığı süper kahraman filmi Marvel'ın en güçlü süper kahramanını seyircilerin karşısına çıkaracak ve Marvel'ın ilk kadın süper kahraman temelli filmi olacak. Filmin bestelerini ise Türk müzisyen Pınar Toprak üstleniyor.

    Insight Editions

    Filmin kadrosu da bir hayli iddialı... Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan ve dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünen Captain Marvel'ın akıl hocasını yakışıklı oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva'ya ise Humans'ın Anita'sı Gemma Chan hayat verecek. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury, Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch'in ise Avengers ekibinin üyelerinden biri olan Monica Rambeau rolünde boy göstereceği tahmin ediliyor. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning'in de Danvers'ın annesini canlandıracağı söylentileri mevcut... Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak. 

    "Captain Marvel" 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek. 

    Insight Editions
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top