Hesabım
    Matt Smith de "Star Wars: Episode IX" Kadrosunda!

    Matt Smith, Star Wars serisinin merakla beklenen 9. filminde kilit bir rolde boy gösterecek.

    Star Wars: Episode IX'un kadrosuna Matt Smith de katıldı. Bilim kurgunun en uzun soluklu serilerinden biri olan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip Star Wars serisinin merakla beklenen 9. filminde Matt Smith de boy gösterecek. Ekranlardaki 13. yılını kutlayan Doctor Who dizisinin 11. doktoru rolü ile yıldızı parlayan Matt Smith, seride çok kilit bir rolde seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun rolü gizli tutulsa da, hikayenin gidişatı için önemli bir rolde yer aldığı biliniyor.

    2015 yapımı “Star Wars: Güç Uyanıyor” ile serinin hayranlarının beğenisini kazanan 2 Emmy ödüllü yönetmen J.J. Abrams'ın bir kez daha kamera arkasına geçtiği devam halkası 1 Ağustos'tan beri Londra'da çekim yapıyor. Filmin senaryosu yönetmen Abrams, Chris TerrioDerek Connolly ve Colin Trevorrow tarafından yazılırken, serinin 9. filminin müziklerinde de bir kez daha efsanevi besteci John Williams'ın imzası var.

    Yeni nesil Star Wars serisinin ilk kadın baş kahramanı Rey'e hayat veren Daisy Ridley, Direniş'e katılan Finn rolündeki John Boyega, serinin yeni nesil liderlerinden asi pilot Poe Dameron'u canlandıran Oscar Isaac ve Kylo Ren'e hayat veren Adam Driver seriye kesin olarak geri dönüyor. Luke Skywalker rolündeki Mark Hamill, Star Wars serisinin emektar C-3PO'su Anthony Daniels, serinin orijinal Lando Calrissian'ını olarak geri dönen Billy Dee Williams da kadroda yer alırken, General Leia Organa ise eski stok videoları kullanılarak bir kez daha, vefat etmiş olan Carrie Fisher tarafından canlandırılacak.

    Filmin kadrosunda Maz Kanata rolündeki Lupita Nyong’o, General Hux'a hayat veren Domhnall Gleeson, Rose Tico'yu canlandıran Kelly Marie Tran, Chewbacca rolündeki  Joonas Suotamo ve Teğmen Connix rolündeki Billie Lourd da yer alırken, “The Americans” dizisinin yıldızı Altın Küre ödüllü aktris Keri Russell, "Doctor Who"dan tanıdığımız Naomi Ackie ve "Game of Thrones"un Izembaro'su Richard E. Grant serinin yeri yüzleri oluyor.

    Henüz resmi ismi açıklanmayan “Star Wars: Episode IX” 20 Aralık 2019’da sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top