Hesabım
    Hugo Weaving’li “Black 47”dan Yeni Fragman Geldi!

    İrlanda Patates Kıtlığı’nı anlatan “Black 47” filminin yeni fragmanı yayınlandı.

    Oyuncu kadrosunda “Yüzüklerin Efendisi” ve “Matrix” serileri ile tanınan usta oyuncu Hugo Weaving’e yer veren drama filmi “Black 47”dan yeni bir fragman yayınlandı.

    1845-1852 yılları arasında yaşanan ve İrlanda’yı kırıp geçiren İrlanda Patates Kıtlığı’nı merkezine alan filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü Jim Broadbent, 2010 yapımı “Hayvan Krallığı” ile tanıdığımız James Frecheville, Oscar adaylığı bulunan Stephen ReaFreddie Fox, “Dunkirk” ve “Kutsal Geyiğin Ölümü” filmlerinde boy gösteren Barry KeoghanMoe Dunford ve Sarah Greene yer alıyor. Berlin Uluslararası Film Festivali’nde prömiyer yapan filmin yönetmen koltuğunda ise Lance Daly oturuyor.

    Yıllardan 1847’dir ve iki senedir süren Büyük Kıtlık, İrlanda’yı kırıp geçirmiştir. Ülke dışında İngiliz ordusu için savaşan Feeney adında İrlandalı bir asker evine dönmek ve ailesine kavuşmak için kışlasını terk eder. Feeney askerde korkunç olaylara tanık olmuştur ama hiçbir şey onu, insanlarına gaddarca davranan kıtlığın yarattığı yıkıma hazırlayamaz. Ülkede artık kanun ve düzen kalmamıştr. Feeney, yokluğunda annesinin açlıktan öldüğünü ve İngilizlerin kardeşini asarak infaz ettiğini öğrenir. Artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan asker, ailesinin intikamını almak için tehlikeli bir yola baş koyar.

    Merakla beklenen “Black 47” 28 Eylül’de Amerika’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top