Hesabım
    "Müslüm"den İtirazım Var İle Yeni Fragman!

    "Müslüm" filminden "İtirazım var" şarkısı eşliğinde fragman yayınlandı.

    Müslüm Gürses'in sevilen parçası "İtirazım Var", Timuçin Esen'in sesinden ve yeni fragman eşliğinde yorumlandı. Yönetmenliğini Can Ulkay ve Ketche’nin üstlendiği, senaryosunda ise Hakan Günday'ın imzası bulunan 26 Ekim’de vizyona girecek filmin müziklerinde Ender Akay ve Sunay Özgür imzası buluyor. Filmin genel müzik direktörü konumunda Müslüm Gürses’in çocukluk arkadaşı, tüm yaşamı boyunca her zaman yanında olan ünlü müzisyen Burhan Bayar bulunuyor. Filmde görüntü yönetmenliği Martin Szecsanov'a, kostüm tasarımı Baran Uğurlu'ya, kurgu ise Mustafa Presheva’ya ait.

    Müslüm'ün dev oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Şahin Kendirci, Turgut Tunçalp, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Kurtaran, Goncagül SunarAleyna Özgeçen  yer alıyor.

    Önce sadece ezilenlerin, dışlanmışların sesiyken zamanla benzersiz ses rengi ve farklı yorumuyla her kesimden dinleyiciyi şarkılarında buluşturmayı başaran efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatı "Müslüm" filmi ile beyaz perdeye taşınma şansı buldu.

    Müslüm, 26 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top