Hesabım
    "Death on the Nile" Yerli Vizyon Tarihini Aldı!

    Polisiye roman uyarlaması "Death on the Nile" ülkemizde ne zaman vizyona girecek?

    Death on the Nile yerli vizyon tarihini aldı. Agatha Christie’nin 1937 tarihli dedektiflik romanı “Nil'de Ölüm”den beyaz perdeye uyarlanacak olan film, 2 Ekim 2020 tarihinde ülkemizde seyircilerle buluşacak. Geçtiğimiz yıl vizyona giren ve 55 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 352 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Doğu Ekspresinde Cinayet”in devam halkası, Agatha Christie sinematik evrenini daha da genişletecek. Merakla beklenen filmin kadrosu da en az ilk filminki kadar zengin olacak gibi görünüyor....

    İsrailli güzel Wonder Woman'ımız Gal Gadot'un yanı sıra  “Beni Adınla Çağır” ile Altın Küre adaylığı elde eden Armie Hammer ve genellikle dizilerden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Tom Bateman şu an için kadroda yer alan isimler. "Doğu Ekspresinde Cinayet" filminde ünlü kurgusal dedektif Hercules Poirot'a hayat veren 5 Oscar adayı Kenneth Branagh, bir kez daha karakteri canlandırmak için kamera karşısına geçecek. İlk filmin yönetmenliğini üstlenmiş olan Branagh'nın devam halkasında da yönetmenlik yapacağı tahmin ediliyor. Filmin senaryosunu ise “Doğu Ekspresinde Cinayet”e imza atan, “Logan: Wolverine”, "Yaratık: Covenant" ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın senaristi Michael Green kaleme alıyor.

    “Nil'de Ölüm”, Mısır'da tatil yapmakta olan dedektif Hercules Poirot'nun, ölümcül bir sona ulaşan bir aşk üçgeninde kimin katil olduğunu çözmeye çalışmasını konu ediniyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top