Hesabım
    John Goodman’lı Bilim Kurgu “Captive State”ten Yeni Teaser Var!

    Uzaylı istilası filmi “Captive State”in yeni teaser fragmanı yayınlandı.

    Altın Küre ve Emmy ödüllü sevilen oyuncu John Goodman’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı bilim kurgu ve gerilim filmi “Captive State”in ikinci teaser fragmanı görücüye çıktı.

    Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” ve “The Gambler” filmleriyle tanınan Rupert Wyatt’ın yönetmenliğini üstlendiği uzaylı istilası filminin oyuncu kadrosunda “Korku Seansı”nın Lorraine Warren'ı, “Bates Motel”in Norma Bates'i Vera Farmiga, “Hemlock Grove” dizisinin Miranda'sı Madeline Brewer, Alan Ruck, Kevin J. O'Connor, James Ransone, Jonathan Majors, D.B. Sweeney, “Ay Işığı”nın yıldızı Ashton Sanders, Kevin Dunn, “If Beale Street Could Talk”tan Kiki Layne ve Machine Gun Kelly yer alıyor.

    Bir Şikago mahallesinde geçen film bölgenin dünya dışı bir güç tarafından işgal edilişini temel alıyor. Film işbirlikçilerin ve muhaliflerin bakış açılarından durumu ele alıyor. Sıradan bir uzaylı istilasını değil, istilanın ardından yaşanan süreci temeline oturtan film, 10 yılın ardından gezegenlerini geri almak için mücadele veren cesur insanları olduğu kadar sırtını uzaylılara yaslayarak bu istiladan memnun olan kesimi de işliyor. 10 yıl önce gerçekleşen istila sonucunda fakirlik ve suç tarihe karışmıştır. Ancak karşılığında ödenen bedeller nelerdir?

    “Captive State” ülkemizde 29 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top