Hesabım
    Bol Yıldızlı Yerli Komedi "Kafalar Karışık"tan Fragman Var!

    Yepyeni yerli komedi filmi "Kafalar Karışık"tan fragman yayınlandı.

    Yeni yerli komedi filmi Kafalar Karışık'ın fragmanı geldi. 2015 yılında kurdukları  "Kafalar" grubuyla YouTube’da yayınladıkları kendilerine has videolarla milyonlara ulaşan sosyal medya fenomenleri Bilal HancıAtakan Özyurt ve Fatih Yasin'in oluşturduğu hesap Kafalar'ı beyaz perdeye taşıyan yerli komedi filmi, kahkaha tufanı estirmeye geliyor. 

    "Kafalar Karışık", evlenebilmek için kız arkadaşının kayıp babasını bulmaya çalışan genç bir adam ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder...

     Çekimleri tüm hızıyla devam eden filmin yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Yücel Yolcu oturuyor. Başarılı oyuncu Altan ErkekliMusa UzunlarGüven Kıraç ve usta oyuncu Erkan Can'ın da kadrosunda yer aldığı yerli komedi filminin konuk oyuncularını ise Enbe Orkestrası şefi Behzat Gerçeker, ünlü prodüktör Samsun Demir, güzel şarkıcılar Derya Uluğ ve Ece Seçkin gibi isimler oluşturuyor. Komedi filminin görüntü yönetmenliğini ise 2015 yapımı Mustang filmi ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor.

    Yepyeni yerli komedi filmi "Kafalar Karışık" 7 Aralık’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top