Hesabım
    "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2"den Altyazılı Fragman!

    Sevilen korku serisi "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2" devam halkasıyla geri dönüyor.

    Ölüm Günün Kutlu Olsun 2'den ilk altyazılı fragman yayınlandı! 4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde eden Ölüm Günün Kutlu Olsun, ülkemizde 148.870 kişi tarafından izlenmişti. Geçtiğimiz yılın başarılı korku filmleri arasında yer alan yapımın devam filmi "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2" de seyircilerin karşısına çıkmak için gün saymaya devam ediyor.

    Başrollerini bir kez daha ilk filmin başrolleri, güzel oyuncu Jessica Rothe ve Israel Broussard'ın üstleneceği devam filminde Ruby ModineRachel Matthews ve Charles Aitken gibi isimler oyun kadrosuna geri dönerken, yönetmen ve senarist koltuğuna da bir kez daha, "Paranormal Activity: İşaretliler" ve "Scout's Guide To The Zombie Apocalypse" filmleri ile korku türüne aşinalığını kanıtlamış olan yönetmen Christopher Landon oturuyor. Kadroya yeni dahil olan isimler ise Suraj Sharma ve Sarah Yarkin oldu.

    Devam halkası ilk filmde yer alan zaman döngüsüne dair soru işaretlerini giderecek ve ilk filmin bittiği yerden devam edecek. Devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark edecek. İlk filmde gerçekleşen olaylarından iki yıl sonra, Tree Gelbman bir kez daha aynı zaman döngüsüne giriyor. Bu eyleminin amacı ise başına neden bunların geldiğini bulmak. Bu süreçte Tree, ayrıca, zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor.

    "Ölüm Günün Kutlu Olsun 2" filmi ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top