Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li "The Current War"dan Klip Geldi!

    Benedict Cumberbatch başrollü "The Current War"dan yeni bir klip geldi.

    Bol yıldızlı The Current War filminden yeni bir klip yayınlandı. 10 Temmuz 1856 doğumlu Nikola Tesla'nın doğum günü şerefine yayınlanan klipte, tarihi değiştiren iki deha, Edison ve Tesla'nın karşı karşıya gelişini görüyoruz. Merakla beklenen "The Current War" filmi, endüstriyel çağın başlamasına neden olan Edison ise Tesla arasındaki kıyasıya rekabeti hikayesinin odağına alıyor.

    "The Current War", tarihin en önemli olaylarından biri olan elektrik ampülünün icadını konu ediniyor. Tarihe elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olarak geçen George Westinghouse, Tesla'nın desteğini alacaktır. Çünkü Westinghouse'a göre Edison, icadı konusunda ölümcül hatalar yapmıştır. Tesla ve Westinghouse, alternatif akımla ilgili büyük bir bahse girer. Kazanan kişi tarihin akışını değiştirecektir...

    Marvel'ın karizmatik Doctor Strange'i ve sarkastik Sherlock 'umuz olarak akıllara kazınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch'in Edison'ı,  X-Men serisinde Beast olarak karşımıza çıkan ve Tolkien'de J.R.R. Tolkien'in canlandıran yakışıklı oyuncu Nicholas Hoult'un Tesla'yı canlandırdığı filmin zengin oyuncu kadrosunda Midnight Special, Suyun SesiTake ShelterThe Little Drumer Girl gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Michael Shannon, Marvel Sinematik Evreni'nin sempatik Örümcek Adam'ı olarak milyonların bağrına bastığı İngiliz oyuncu Tom HollandFantastic Beasts and Where To Find Them ile tanıdığımız güzel yıldız Katherine Waterston ve Tuppence Middleton gibi isimler de yer alıyor.

    Ben, Earl ve Ölen Kız'ın dikkat çeken ve yükselişteki yönetmeni Alfonso Gomez-Rejon'un kamera arkasına geçtiği biyografik yapımın senaryosunda ise Michael Mitnick'in imzası var. "The Current War" filmi ülkemizde 20 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top