Hesabım
    "Sherlock Holmes 3" Filmi Dexter Fletcher'a Emanet!

    "Rocketman"in yönetmeni Dexter Fletcher yeni Sherlock Holmes filmini yönetecek.

    Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın başrollü Sherlock Holmes 3'ün yönetmeni değişti. İlk filmiyle 2009 yılında Sherlock Holmes adıyla karşımıza çıkan, ardından Sherlock Holmes: Gölge Oyunları ile devam eden film serisi şimdiye dek Guy Ritchie tarafından çekilmişti. Ancak açıklanan yeni habere göre serinin 3. filminin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie oturmayacak. Onun yerini Elton John'un hayatını anlatan biyografik filmi Rocketman ile beğeni toplayan yönetmen Dexter Fletcher alacak. Ritchie'nin neden serinin 3. filminde yönetmenlik yapmamaya karar verdiği ise açıklanmadı.

    Variety'de yer alan habere göre; serinin yönetmeni değişmiş olsa da, rekorlar kıran Avengers: Endgame ile 11 yıllık Iron Man karakterine veda eden başarılı oyuncu Robert Downey Jr. ve Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın Dumbledore'u Jude Law serinin başrollerini üstlenmeye devam edecekler. Sherlock Holmes'un büyük aşkı Irene Adler'a hayat veren Rachel McAdams'ın ise geri dönüp dönmeyeceği şu an için bilinmiyor.

    "Sherlock Holmes 3" filminin senaryosunu Arthur Conan Doyle'un kült romanlarından uyarlayacak olan isim ise NarcosHannibal gibi önemli dizilerin senaristi Chris Brancato olacak. Film, son filmin olaylarından kısa bir süre sonrasından mı devam edecek yoksa araya yıllar mı koyacak bilmiyoruz ancak filmin Eski Batı döneminde, özellikle San Francisco'da geçeceği dedikoduları mevcut. Holmes ve Watson'ı Amerika'ya getirmek ferahlatıcı bir tempo değişikliği vadedebilir.

    Moriarty'nin bir şekilde Sherlock Holmes 3'te geri dönüş yapıp yapmadığını görmek ilginç olacak. Jared Harris'in canlandırdığı kötülük dehası karakter son filmde Sherlock'la birlikte şelaleden aşağı düşmüştü. Holmes, bu fırsatı kendi ölümünü sahnelemek için kullandı. Fakat Moriarty çizgi romanlarda asla kolayca yenilen bir karakter olmadı, bu yüzden her zaman geri dönebileceği ihtimali söz konusu...

    Serinin ilk filmi Sherlock Holmes 2009 yılında piyasaya çıktı ve 90 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 524 milyon dolar kazandı. İkinci film Sherlock Holmes: Gölge Oyunları ise 2011 yılında seyircilerle buluştu ve dünya çapında 545 milyon dolar kazandı. Bakalım serinin 3. filminin akıbeti ne olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top