Hesabım
    "Space Jam 2" Filminin Kadrosuna Don Cheadle da Katıldı!

    Marvel'ın War Machine'i Don Cheadle "Space Jam 2" filminde boy gösterecek.

    Space Jam 2 filminin kadrosuna Don Cheadle'ın dahil olduğu açıklandı. Marvel Sinematik Evreni'nin "Savaş Makinesi" James Rhodes karakterine hayat veren oyuncunun filmde canlandıracağı rol şu an için saklı tutuluyor.

    23 yılın ardından devam filmi çekilme kararı alınan Space Jam'in ikinci filminde kadro bir hayli kalabalık olacak gibi görünüyor. 1996 yılında izleyicileriyle buluşan orijinal Space Jam filminin başrolünde Michael Jordan yer almıştı. Ona eşlik eden karakterler ise Looney Tunes çizgi film kahramanlarıydı. Şimdi ise Jordan'ın yerini bir diğer yıldız NBA oyuncusu LeBron James alırken, ona Star Trek: DiscoveryThe Walking DeadOnce Upon A TimeThe Good Wife gibi yapımlardan tanıdığımız Sonequa Martin-Green'in yanı sıra NBA oyuncuları olan Damian Lillard, Anthony Davis ve Klay Thompson, WNBA yıldızları olan Phoenix Mercury'den Diana Taurasi ile Los Angeles Sparks'tan Chiney ve Nneka Ogwumike eşlik ediyor.

    "Space Jam 2"nun yapımcılığını sansasyon yaratan süper kahraman filmi Black Panther'ın yönetmen koltuğuna oturan Ryan Coogler üstlenirken, filmin kamera arkasına ise "Random Acts of Flyness" yapımının yönetmenliğini üstlenen Gotham ödüllü Terence Nance geçiyor. Filmin senarist kadrosunda ise Alfredo Botello, Andrew DodgeWillie Ebersol ve Hızlı ve Öfkeli serisinin deneyimli yönetmeni Justin Lin yer alıyor.

    "Space Jam" 230 milyon dolarlık gişe hasılatı yaparak tüm zamanların en çok kazanan basketbol filmi ünvanını kazanmıştı. Bakalım devam halkası nasıl bir çizgi izleyecek? İkinci filmin konusu henüz açıklanmamış olsa da ilk filme yakın bir tema izleyeceği tahmin edilenler arasında yer alıyor. "Space Jam 2" ülkemizdeki izleyiciler için 16 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top