Hesabım
    "The Flash" Cephesinden Kötü Haberler Var

    "The Flash" filmini bekleyenlere kötü haberler var.

    The Flash filmini bekleyenlere yeni kötü haberlerimiz var. DC Comics'in söz konusu süper kahramanı ışık hızını geçecek kadar hızlı olabilir, ancak solo filmi hakkındaki çalışmalar o kadar yavaştı ki galiba sonunda durdu. Üzücü haber San Diego Comic-Con'dan geldi.

    O Bölüm 2'nin yönetmeni Andy Muschietti San Diego Comic-Con'da konuya ilişkin bir röportaj verdi. "The Flash" filminin durumu hakkında sorulan soruya “Ah, bunun hakkında gerçekten henüz konuşamam." diye cevap veren Muschietti, filmin giderek geciken başlangıcı hakkında, "Bu filmden sonra birkaç ay dinlenip sonra yeniden düşünmeye başlayacağım." dedi. Filmin gecikmesinde bir payının olabileceğine dair soru işaretleri de doğrulanmış oldu.

    Adalet BirliğiSuicide Squad ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmlerinde karakteri canlandıran Ezra Miller'ı başrolünü üstleneceği solo Flash filmi için çarklar son derece sorunlu dönüyor. Filmin çekileceği haberi geldiğinden beri yönetmen ve senarist değişimleri projenin başlamasını engelliyordu. Hatta Ezra Miller bile çizgi roman yazarı Grant Morrison'un ve kendisinin senaryo fikirleri reddedilmeden önce filmin senaryosunu yazmayı denemişti.

    Yeni senaryo Bumblebee, İçeride ve Unforgettable gibi yapımların senaryosuna imza atan Christina Hodson tarafından kaleme alınacak. Ezra Miller ve Grant Morrison'dan önce The Flash'in senaryosunu yazan isimler John Francis Daley ve Jonathan Goldstein olmuştu. Ancak yazdıkları senaryo gereğinden fazla çocuksu ve eğlenceli bulunmuştu.

    Eğer her şey yolunda giderse "The Flash" filmi 2020 yılının sonunda izleyicileriyle buluşabilir. Ancak tarih henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top