Hesabım
    Gişede "Knives Out" Sürprizi!

    Gişe rakamlarında geç açılan film beklentilerin üzerine çıktı..

    Looper ve Star Wars: The Last Jedi filmleriyle adından söz ettiren yönetmen Rian Johnson'ın yazıp yönettiği son film Knives Out, başlangıçta tutuk gişe rakamı elde etse de sonradan açıldı ve beklentilerin çok üzerinde bir hasılatla yoluna devam ediyor. Övgüyle karşılanan ve ödül ya da listelerde yer bulmaya başlayan Knives Out, bu hafta sonu ABD'de 100 milyon dolar ve dünya çapında 200 milyon dolar barajını geçerek önemli bir gişe dönüm noktasına ulaştı. 

    Knives Out, tatil sezonunda küçük çocukları olmayan aileler için önemli bir seçim haline dönüştü. Lionsgate’in sinema birimi yöneticisi Joe Drake, filmin stüdyo aşamasındaki beklentiden daha yükse bir etki yarattığını söyledi. Lionsgate, Media Rights Capital ve T-Street'in ortak projesi olan filmin bütçesi ise 40 milyon dolar olarak açıklanmıştı. 

    Knives Out, yerel gişede 16 milyon dolar daha hasılat elde etti ve Kuzey Amerika toplamını 110 milyon dolara çıkardı. Şükran Günü'nde açıldığından bu yana film küresel gişede 214.6 milyon dolar kazandı. Çin, uluslararası gelirleri (27.9 milyon $), ardından Birleşik Krallık'ı (13.7 milyon $), Avustralya'yı (7.4 milyon $), Fransa'yı (6.2 milyon $) ve son olarak Rusya'yı (5.1 milyon $) takip eden Knives Out, yeni yılın başında Almanya ve Japonya'da gösterime girecek.

    Joe Drake, "İzleyiciye gerçekten inanıyoruz," dedi ve Knives Out için, seyircinin hayal gücünü gerçekten yakaladığını söyledi. Drake, açıklamasını "İzleyiciler seçicidir ve açıkçası büyük bir iştahları var." diye sonlandırdı. Knives Out, 10 Ocak 2020 tarihinde ülkemizde de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top