Hesabım
    Liam Neeson, Martin Campbell'in Yeni Filminde Rol Alacak!

    Liam Neeson yine heyecan verici bir aksiyonla geliyor

    Liam Neeson, "Casino Royale” ve “Goldeneye” filmlerinin yönetmeni Martin Campbell tarafından yönetilecek olan suç gerilim filmi “Memory” de rol alacak. STX International, filmin uluslararası satış haklarını satın aldı ve projeyi Berlin Film Festivali’nin Avrupa Film Pazarı’nda tanıtacak.

    “Memory”, Neeson'u, tehlikeli bir suç örgütü için bir işi tamamlamayı reddettiğinde kendisi hedef haline gelen uzman bir suikastçı olarak karşımıza çıkaracak. FBI tarafından da takip edilen suikastçi, olağanüstü yeteneklerini kullanarak hep bir adım önde olmaya çalışıyor. Senaryo, Dario Scardapane (“The Bridge”, “Punisher”) tarafından yazıldı ve Belçika yapımı “The Memory of a Killer” filminden uyarlandı. Filmin çekimleri Ağustos ayında başlıyor. Finansör şirket CAA Medya Finansmanı, Kuzey Amerika yerel dağıtım haklarını elinde bulunduruyor. STX filmi doğrudan İngiltere ve İrlanda'ya dağıtacak.

    Akademi Ödüllü yapımcı Cathy Schulman (“Crash”) Welle Entertainment aracılığıyla filmi üretecek. Ona eşlik edecek yapımcılar ise Rupert Maconick ve Arthur Sarkissian. Black Bear Pictures’tan Teddy Schwarzman, Michael Heimler ve Ben Stillman yürütücü yapımcılar olacak. 

    Yapım ekibi daha önce Jackie Chan ve Pierce Brosnan'ın oynadığı ve dünya çapında 145 milyon doların üzerinde hasılat elde eden “The Foreigner” adlı aksiyon filminde de bir araya gelmişti. STX International başkanı John Friedberg, “Memory sıra dışı bir senaryoya sahip ve Liam'ın gemide yer almasından dolayı daha heyecanlı olamazdık. Martin (Campbell) bu türün geliştirilmesinde gerçek bir uzman ve bu zeki filmin güzel bir uyarlamasını yapacağından hiç şüphemiz yok." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top