Hesabım
    Warner Bros., "The Batman" ve Birçok Filmin Vizyon Tarihini Değiştirdi

    Warner Bros. yeni gösterim takvimini açıkladı..

    2021 yayın takviminin yeni filme büyük ölçüde ihtiyaç duyması nedeniyle ve Koronavirüs pandemisiyle şu anda birçok prodüksiyon durduğundan dolayı Warner Bros., bir dizi çıkış tarihini değiştirdi. Şu anda Londra çekimlerinde mola veren Matt Reeves'in The Batman'i gelecek yaz planlanan 25 Haziran 2021'de açılmayacak, onun yerine ekim ayının ilk hafta sonu, 1 Ekim 2021'de, DC'nin R-dereceli The Joker'i gibi sonbaharda vizyona girecek.

    Reeves, geçtiğimiz günlerde üretime devam etmek güvenli olduğunda, planın yeniden yapmak yerine Londra'daki Batman'ı bitirmek olduğunu söylemişti. Filmin dörtte biri çekildi ve Reeves, şu anda görüntüleri izliyor. The Batman, hem Paramount, hem de 20th Century Fox'un adsız filmleri için ayrılan takvim gününe denk gelmiş oldu. 

    DC’nin The Flash filminin yeni versiyonu, Warners'ın o yıl 1 Temmuz yerine zaten ayırdığı tarih olan 3 Haziran'da gösterime girecek. Shazam! 2, ilk plan olan 1 Nisan 2022 yerine, aynı yıl 4 Kasım'da gösterime girecek. Disney'in şu anda sonbahar gününde adsız bir canlı aksiyon filmi var. Tom Hanks'ın oynadığı Baz Luhrmann’ın adsız Elvis Presley filmi, 1 Ekim tarihine sahipti ve şimdi bir ay sonra 5 Kasım 2021'e ötelendi ve Disney / Marvel’in Doctor Strange in the Multiverse of Madness'a rakip olacak.

    Efsane dizi The Sopranos'un öncesini anlatan The Many Saints Newark bu yılın 25 Eylül tarihinde karşımıza çıkacaktı. Bunun yerine, gelecek yıl, Disney'in animasyon filmi Raya and the Last Dragon'a karşı 12 Mart'ta vizyona girecek.

    Los Angeles'ta sete girilecek olan Will Smith draması King Richard, bu yılın 25 Kasım'ı yerine, gelecek yıl 19 Kasım 2021'de vizyona gidecek. Böyle olunca da King Richard, vizyonu Paramount’un "Dungeons & Dragons" ve adsız bir Disney live-action filmiyle paylaşacak. 

    Bu arada, daha önce vizyonu belli olmayan, Lisa Joy'un, Hugh Jackman, Thandie Newton, Rebecca Ferguson'lı kadrosuyla çektiği bilimkurgu filmi Reminiscence 16 Nisan 2021 için planlandı. Black Panther hakkındaki başlıksız Fred Hampton filmi ise bir değişiklik olmazsa bu yıl 21 Ağustos’ta açılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top