Hesabım
    Chris Hemsworth, ‘Extraction’ İzleyicilerine Teşekkür Etti

    Hemsworth, filmin çok konuşulması üzerine teşekkür videosu yayınladı

    Netflix

    Hafta sonu, Extraction filminin yıldızı Chris Hemsworth, son Netflix aksiyon filminin hayranları için tatlı bir teşekkür videosu paylaştı. Sam Hargrave tarafından yönetilen ve Joe Russo tarafından ortak yapımcı / yazarlık görevi yerine getirilen Extraction, birkaç gün içinde platform için en çok izlenen ve en popüler filmlerden biri halina geldi.

    Yayınlandığı gün olan 24 Nisan'dan beri Extraction'ın başarısı göz önüne alındığında, Hemsworth, yeni filmini büyük galibiyetine katkıda bulunan tüm hayranlarına ve izleyicilerine teşekkür etmek gerektiğini düşündü ve kameranın karşısına geçti. Hemsworth, cumartesi günü Instagram'dan, evdeki spor salonunda kaydettiği teşekkür videosunu paylaştı. Mesajı şuydu; “Hey, nasılsınız arkadaşlar? Umarım iyisindir. Sadece Extraction'ı izleyen herkese büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Filmimizi, şu anda gezegendeki bir numaralı film yaptınız ve Netflix’in tüm zamanlarda en çok izlenen uzun metraj filmi olacak gibi görünüyor ve bu kesinlikle akıl almaz. Yanıt ve destek bizi şaşırttı. Hem kendi adıma, hem de Russo Kardeşler, Netflix, yönetmenimiz Sam Hargrave ve tüm ekip adına çok teşekkür ederim. Sizi seviyoruz." dedi.

    Daha sonra, şimdilik 90 milyon kişinin izlediği tahmin edilen film için Hemsworth, bir devam filmi olup olmayacağı hakkındaki sorulara da cevap verdi ve esprili bir dille videoyu noktaladı: “Devam filmi ya da öncesini anlatan bir film ve her türlü şey hakkında çok fazla tartışma ve soru gördüm. Söyleyebileceğim tek şey: Kim bilir? Ama bu destekle, bunun için daha çok hazır olacağım” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top