Hesabım
    Robert Pattinson, "Tenet"te Christopher Nolan'ı mı Canlandırıyor?

    Tenet ile ilgili teori akılları karıştırdı.

    Christopher Nolan'ın imzasını attığı yeni filmi "Tenet" ile ilgili yeni bir teori kulaktan kulağa yayılıyor. Dedikodulara göre, Robert Pattinson'ın canlandırdığı karakter aslında genç Christopher Nolan olabilir. Bu teoriyi ortaya atanlar ise Nolan'ın hayran grubu oldu.

    The Batman filmiyle bir yıldıza dönüşecek olan ve son zamanlarda rol aldığı The LighthouseGood Time gibi filmleriyle başarılı bir kariyere imza atan Robert Pattinson, Tenet filminin başrollerinden biri. Dark Knight serisi, Prestij, Interstellar, Dunkirk, Inception gibi yapımların usta yönetmeni Christopher Nolan ise Tenet'in yönetmen koltuğunda bulunuyor. Nolan'ın hayranlarının iddiasına göre Pattinson, filmde Nolan'ın gençliğini canlandırıyor. III. Dünya Savaşı'nın çıkmasının önlenmeye çalışılmasını konu edinen Tenet'te John David Washington, zamanı tersine çevirebilme yeteneğine sahip birini canlandırıyor. Pattinson'ın karakteri de ona bu görevinde yardım ediyor. Hayranların Pattinson'ın Nolan'ı canlandırma iddiası, geçtiğimiz akşam yayınlanan fragmanın sonunda yer alanlara dayandırılıyor.

    Söylenenlere göre Pattinson'ın giyim ve konuşma tarzı tamamen Christopher Nolan ile benzeşiyor. Fragmanın o kısmında Pattinson, Washington ile birlikte olası bir uçak kazasını akıllarda canlandırıyor. Bu sırada yaptığı konuşma hayranların söylediklerine göre, Nolan'ın hareketleri ve konuşmasıyla aynı.

    Nolan'ın Dunkirk'ten sonra gelen yeni filmi Tenet'in oyuncu kadrosunda, Hollywood'un son döneminde çıkış yakalayan isimlerinden Robert Pattinson, John David Washington'ın başrolünde olduğu filmde başarılı oyuncular Clemence PoésyElizabeth DebickiKenneth BranaghMichael Caine ve Aaron Johnson Taylor da bulunuyor. Nolan, filmin aynı zamanda senaristi ve Emma Thomas'la birlikte yapımcılarından.  Thomas Hayslip ise yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Film şimdilik takvimlerde 17 Temmuz 2020'ye işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top