Hesabım
    Kenneth Branagh, ‘Death On The Nile’in Karanlık, Seksi ve Huzursuz Olduğunu Söyledi

    Branagh, yeni Agatha Christie uyarlaması hakkında konuştu

    Bir stüdyo yaklaşık 55 milyon dolar harcayıp, dünya çapında 353 milyon dolar kazanan bir film yaptığında, bir devam filmi ya da benzeri bir seri için biliriz ki hızla çalışmalar başlamıştır. “Murder on the Orient Express”ten ve Agatha Christie'nin Hercule Poirot'yu içeren hikayelerinin yeni uyarlamalarından bahsediyoruz.

    20th Century Fox, Kenneth Branagh'ın yeni Poirot gizemi “Death on the Nil” için çalışmalara çoktan başlamıştı. Yeni bir röportajda film yapımcısı bize bu filmin bir öncekinden nasıl farklı olacağını anlattı. The Fourth Wall podcastinin gelecek bir bölümünde konuşan oyuncu-yönetmen Kenneth Branagh, yaklaşan Agatha Christie uyarlamasının neden insanların beklediğinden daha karanlık olabileceğini anlattı.

    “Agatha Christie yazdıklarına gerçekten inanıyordu” dedi Branagh ve ekledi; “Bence roman, aşk ilişkilerini zedelemekte olan kişisel deneyimlerden doğdu. Ciltsiz versiyonun girişinde, içinde bir şeyler olduğunu ve bunların gerçekten öyle olduğuna inandığını söylüyor. Bence bu evrensellik, tehlikeli bir şekilde aşık olan herkesin tecrübelerinde var. Poirot'nun kitapta söylediği gibi, herhangi bir ilişkide, her zaman çok seven ve çok acı çeken biri mutlaka var. Dediğine göre aşk güvenli değil ve bu versiyonda da kesinlikle güvenli olmayacak. Senaristimiz Michael Green, Poirot karakteriyle olan bağlantıyı gerçekten derinleştirdi. Çok karanlık, çok seksi ve rahatsız edici bir film. İnsanların gerçekten anlayacağı şekillerde rahatsız edici çünkü, sevgi, sahip olma, şehvet, kıskançlık gibi duygular insanların yoluna çıkan büyük ilkel duygulardır.” 

    Tahmin edebileceğiniz gibi, Branagh filmde yine yönetmenlik yapacak ve Poirot'yu canlandıracak. "Orient Express"te olduğu gibi ona yine yıldız bir oyuncu kadrosu katıldı. Yeni filmde Branagh'la birlikte, Gal Gadot, Letitia Wright, Armie Hammer, Annette Bening, Ali Fazal, Sophie Okonedo, Tom Bateman, Emma Mackey, Dawn French, Rose LeslieJennifer Saunders ve Russell Brand gibi oyuncular rol alıyor. Şimdilik, filmin vizyon tarihi 9 Ekim olarak görünüyor. Bununla birlikte, stüdyolar hala COVID-19 salgını nedeniyle yıl sonu yayın listelerini planlamaya çalışıyor. Bu sebeple, filmin bu tarihte kalıp kalamayacağı belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top