Hesabım
    Robert Downey Jr. ve Tom Holland'dan, Kardeşini Köpek Saldırısından Kurtaran Çocuğa Hediye Sözü!

    Yıldız oyuncular yaralanan çocuğa destek verdi...

    Robert Downey Jr. ve Tom Holland, küçük kız kardeşini 9 Temmuz'da ciddi yaralanma riskini göze alarak bir köpek saldırısından kurtaran 6 yaşındaki Bridger Walker'la konuşan ve hediye sözü veren “Avengers” oyuncuları arasında katıldı. Bütün dünyada konuşulmaya başlanan Walker, olayın duyulmasından sonra ünlü yıldızlardan telefon ve videolu görüşmeler almaya başladı.

    Bridger’ın teyzesi Nicole Noel Walker, önce Captain America oyuncusu Chris Evans'ın dikkatini çekmeyi başardı ve 12 Temmuz'da, Instagram üzerinden “Avengers” aktörlerini etiketlediği bir yazı ile kendisinin dikkatini çekmeyi başardı. Walker, kafasından birkaç ısırık aldı ve kız kardeşini koruduktan sonra 90 dikiş gerektiren bir yaralanma yaşamak zorunda kaldı. Bu sebeple de Nicole Walker, yıldız isimlerden Bridger'a cesaret verici sözler vermelerini istedi. Walker, o zamandan beri ünlüler ve Bridger arasındaki her sohbeti sosyal medya aracılığıyla belgeledi. 16 Temmuz'da Walker, Chris Evans'ın Bridger'a gerçek bir Captain America kalkanı vermeyi vaat ettiği bir video mesajı gönderdiğini ve şimdi Robert Downey Jr. ile Tom Holland'ın da benzer sözler verdiğini takipçileriyle paylaştı.

    Bridger'a gönderilen ve Iron Man'ı oynayan Robert Downey Jr.'ın bulunduğu görüntülü mesajında ​​Evans'a gönderme yapan yıldız oyuncu. “Bridger, sen bir rock yıldızısın. Captain America'nın sana bir kalkan gönderdiğini duydum. Ben daha iyisini yapacağım, sen beni bir sonraki doğum gününde ara. Sana özel bir şeyim var.” dedi. Spider Man'in yıldızı Tom Holland ise kostümünü giyerek Bridger'la görüntülü bir görüşme yaptı ve “Çok cesur olduğunu söylemek istiyorum dostum. Hepimiz seninle gurur duyuyoruz ve küçük kız kardeşin senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı." dedi. Holland, daha sonra Bridger'ı bir sonraki “Spider-Man” filminin çekimleri sırasında kurulacak sete davet etti.

    Mark Ruffalo, Brie LarsonRobbie Amell ve Grant Gustin de Walker’a destek verdi ve cesaretini övdü. Ona bir süper kahraman olduğunu söylediler ve çeşitli hediyeler  için söz verdiler 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top