Hesabım
    Antoine Fuqua, Bron Studios İçin ‘Siege Of Bethlehem’i Yönetecek

    Fuqua, bu kez savaş gerilimiyle karşımıza çıkacak.

    AP Images

    Antoine Fuqua, eski Newsweek Kudüs Büro Şefi Joshua Hammer tarafından yazılan A Season in Bethlehem: Unholy War in a Sacred Place adlı kitabına dayanan Bron Studios yapımı "Siege of Bethlehem"i yönetmeye hazırlanıyor. Fuqua'nın Will Smith'li Apple Studios filmi Emancipation'dan sonra yeni filme başlaması bekleniyor.

    Bron, Haaretz'in Filistin ve Arap İşleri Muhabiri Avi Issacharoff  ve Matt Cook'un (Patriots Day, Triple 9) birlikte yazdığı senaryodan üretilecek filmde Michael Kase (6 Underground, 13 Hours, Transformers)'le birlikte yapımcılığı üstleniyor. Gerçek bir hikayeden esinlenen Siege of Bethlehem, bir Müslüman, bir İsrailli Yahudi ve bir Hıristiyan Amerikan vatandaşının, İsrail ordusuyla Bethlehem Kilisesi'ne sığınan bir grup silahlı Filistinli militan arasında patlak veren bir savaşı önlemek için nasıl bir araya geldiğini anlatıyor.

    Netflix’in eleştirmenlerce beğenilen Fauda televizyon dizisinin arkasındaki yaratıcı ekip Avi Issacharoff ve Lior RazAaron L. Gilbert (Bombshell, Joker)'le birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Creative Wealth Media'dan Jason Cloth yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Aaron L. Gilbert; “Bu olağanüstü olayı benzersiz bir şekilde anlatacak olan yetenekli hikaye anlatıcıları ve onu en güçlü şekilde hayata geçirme yeteneğine sahip aksiyon filmi yıldızlarıyla ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Kase ise, “Bu projeyi 15 yıldır düşünüyorum ve böyle bir film için daha uygun bir zaman olamazdı. Bu, önemli bir huzursuzluk döneminde insanları barış yoluyla birleştirmeyle ilgili bir hikaye.” dedi. Fuqua’nın en bilinen filmleri arasında yakın zamanda vizyon gören aksiyon The Equalizer, Oscar ödüllü Training DayThe Magnificent Seven ve Olympus Has Fallen gibi hitler bulunuyor. Bu filmler, küresel gişede toplam 1.4 milyar dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top