Hesabım
    Sarah Paulson'lı Gerilim "Run", Lionsgate'ten Hulu'ya Gidiyor!

    Daha önce salon gösterimi ertelenen film, ev sinemasına gelecek

    Lionsgate, Sarah Paulson’un başrolde olduğu "Run" adlı gerilim filminin yerel haklarını streaming platformu Hulu'ya sattı. Filmin, ilk olarak mayıs ayında gösterime girmesi planlanmıştı ama COVID-19 salgını sırasında ertelenmek zorunda kaldı. Şimdi, Hulu sayesinde bu adım es geçilebilir ve film direkt olarak ev sinemasına gelebilir.

    “Run”, Aneesh Chaganty tarafından yönetiliyor. Natalie Qasabian ve Sev Ohanian filmin yapımcılık görevini üstlenirken, Chaganty ve Ohanian aynı zamanda senaryoyu kaleme aldılar. Paulson, yeni yeteneklerden Kiera Allen'ın canlandırdığı genç bir kızın annesini canlandırıyor ve tamamen yalnızlık içinde büyütülmüş bir karaktere hayat veriyor. Kızın hayatı, annesinin uğursuz sırrını keşfederken değişmeye başlıyor. "Run", belirli uluslararası pazarlarda sinema salonlarına da uğrayacak. Run, John Cho'nun kayıp kızını arayan bir baba olarak rol aldığı “Searching”in yapım ekibinin ikinci filmi. “Searching”, prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yaptı ve dünya çapında 75 milyon dolardan fazla para kazandı.

    Hulu, Andy Samberg’in oynadığı ve platformun en çok izlenen film galası olan romantik komedisi “Palm Springs”i de yayınladı. Yayıncının gelecek film listesinde, "Big Time Adolescence" ve yakında çıkacak olan "The Binge" yer alıyor. Chaganty, "Çok heyecanlı izleyicilerimiz, Hulu'da" Run"ı izleyecekler. Bu platform, filme her zaman büyük sıçramayı vermeye gerçekten kararlı davrandı. Ayrıca, film hayatı boyunca evinde karantinaya alınan bir kız hakkında. Bu hikayeyi izlemek 2020 için uygun bir deneyim olmalı." dedi. 

    Lionsgate’in "Run" satışı, stüdyonun Janelle Monae’nin oynadığı "Antebellum" filminin online izlenme ve vizyonu atlamayı seçmesinden bir haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşmiş oldu. Disney’in "Mulan" adlı eseri de ABD sinemalarını pas geçecek ve bunun yerine Disney Plus'ta premium bir fiyatla çıkış yapacak. "Bill & Ted Face the Music" ve bir sonraki "SpongeBob" filmi de kısa süre önce yayın hizmetlerine veya dijital kiralama platformlarına taşındı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top