Hesabım
    Animasyon Filmi "Batman: Soul of the Dragon"dan Fragman!

    DC hayranları The Batman öncesi animasyonla prova yapacak..

    DC Universe animasyon filmi "Batman: Soul of the Dragon"ın ilk fragmanı yayınlandı. Film, Warner Bros. Home Entertainment tarafından 12 Ocak 2021'den itibaren dijital platformlarda ve 26 Ocak 2021'de 4K Ultra HD Combo Pack versiyonuyla blu-ray olarak piyasaya sürülecek. Batman: Soul of the Dragon, 1970'lerde geçen bir Elseworlds macerası ve döneme uygun, karanlık bir atmosfere sahip.

    Batman: Soul Of The Dragon, daha önce Reign of the Supermen ve Batman: The Killing Joke'ta yer alan Sam Liu tarafından yönetildi ve yapımcılığı üstleniliyor. Jeremy Adams (Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge) senaryoyu yazdı. Resmi olarak "doğaüstü bir dövüş sanatları fantezisi" olarak tanımlanan filmde Batman, canavarlarla savaşmak için O-Sensei'nin akıl hocalığı altında Ben Turner, diğer adıyla Bronze Tiger, Lady Shiva ve Richard Dragon'dan oluşan bir takım kuruyor. 

    Yayınlanan resmi özet, filmin konusu hakkında biraz daha ışık tutuyor: "Çalkantılı 1970'lerin ortasında geçen bu Elseworlds macerası, Bruce Wayne'in usta bir sensei gözetiminde eğitim aldığını görüyor. Burada Bruce, diğer seçkin öğrencilerle birlikte dövüş sanatları disiplininin felsefesinde şekilleniyor. Onların oluşturdukları ömür boyu sürecek bağlar, eçmişlerinden ölümcül bir tehdit ortaya çıktığında test edilecek. Bu dünya ve ötesinden gelen canavarlarla savaşmak için Batman, dünyaca ünlü dövüş sanatçıları Richard Dragon, Ben Turner, Lady Shiva ve akıl hocaları O-Sensei'nin ortak çabaları gerekecek."

    Batman: Soul of the Dragon'un orijinal dublaj kadrosunda Bruce Wayne / Batman rolünde David Giuntoli, Richard Dragon sesiyle efsane isim Mark Dacascos, Lady Shiva performansıyla Kelly Hu ve Ben Turner / Bronze Tiger rolünde Michael Jai White yer alıyor. İkonik karakter, akıl hocaları O-Sensei'yi ise James Hong seslendirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top