Hesabım
    Chris Pratt, Karate Komedisiyle Geliyor!

    Yıldız isim, hem yapımcı, hem oyuncu olacak..

    Chris Pratt, yeni oluşmakta olan bağımsız komedi “The Black Belt”in yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek. Film, karate konusunda uzmanlık arayışında olan utangaç, alçakgönüllü bir genç çocuğu ve ona yol boyunca rehberlik eden alışılmışın dışında bir kişilik olan amcasını konu alıyor. Pratt filmi, yapım ortağı Jon Schumacher, Monarch Media ve yöneticiler Steve Barnett ve Alan Powell'la birlikte, Indivisible Productions adına yapacak.

    Pratt, Disney-Marvel’in "Guardians of the Galaxy" filmlerinde Star-Lord / Peter Quill olarak ve "Jurassic World" filmlerinde dinozor eğitmeni Owen Grady olarak rol aldıktan sonra dünya çapında bir yıldız oldu. Daha sonra, televizyon ve dijital teknolojiler dahil tüm platformlarda hikayeler anlatmak için Indivisible Productions'ı kurdu. Indivisible, Universal Pictures'la ilk bakış anlaşması yaptı ve şirketler 9 Kasım'da Pratt ve Wu Jing'in Universal Pictures'ın Vietnam yapımı aksiyon komedisine dayanan "Saigon Bodyguards" yeniden çevriminde rol alacağını duyurdu. "Saigon Bodyguards", Pratt'i "Avengers" işbirlikçileri Russo Brothers'la yeniden bir araya getiriyor.

    Dizi, Amazon Studios ve Civic Center Media'nın MRC Television'la birlikte ortak yapımı olacak. Yazar Randall Green, başrollerinde Noah Centineo ve Laura Marano'nun yer aldığı Netflix filmi “The Perfect Date”i yazdı ve yine Netflix için Christopher McDougall’ın “Running with Sherman”ını uyarladı. Warner Brothers’ın yakında çıkacak olan “Space Jam: A New Legacy” filminde de görev aldı. Daha önce Showtime dizisi “Billions”ta yazardı.

    Barnett, Powell ve Patel'in Monarch Media şirketi aracılığıyla, country müziğiyle alakalı uzun metrajlı bir müzikal film üretmek için Florida Georgia Line'la duyurulan işbirliği dahil olmak üzere birkaç projesi var. Ayrıca, Güney Koreli film yapımcısı Byung-gil Jung'un yönetmenliğini yaptığı askeri gerilim “Havoc” ve mahkum olan bir İngiliz askerinin 2. Dünya Savaşı biyografisine dayanan müzikal “Do the Birds Still Sing in Hell?” filmi de projeler arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top