Hesabım
    Jessica Alexander, Disney’in ‘Little Mermaid’ Filminin Kadrosunda!

    Filmin kadrosunda birçok ünlü isim yer alıyor..

    Management 360

    Deadline'ın haberine göre, Jessica Alexander, Disney'in The Little Mermaid (Küçük Deniz Kızı) canlı aksiyon uyarlamasının kadrosuna katıldı. Halle Bailey, insan olmayı hayal eden deniz kızı prenses Ariel'i canlandırırken, Melissa McCarthy kötü halası Ursula'yı canlandıracak. Javier Bardem, Kral Triton oynamak için görüşmelerini sürdürüyor.

    The Little Mermaid, Rob Marshall tarafından yönetilecek ve senaryosu David Magee tarafından yazıldı. Yaklaşan film 1989 animasyon klasiğinden uyarlanacak. Orijinal filmde kullanılan şarkıların yanı sıra orijinal besteci Alan Menken'den gelen ve ödüllü Hamilton müzikalinin yaratıcısı Lin-Manuel Miranda'nın sözleriyle birlikte düzenlenen yeni melodileri de içerecek.

    Lin-Manuel Miranda ayrıca, Marshall, Marc Platt ve John DeLuca ile birlikte prodüksiyon yapacak. Jessica Virtue ve Allison Erlikhman stüdyo adına projeyi yönetiyor. Yapımda Jessica Alexander'ın kimi oynayacağı henüz bilinmiyor ama kadroda yer alması kesinleşti. Alexander geçen yıl kesinlikle meşguldü ve birkaç yapımla birlikte karşımza çıkarak yükselişini sürdürdü.

    Ruth Paxton’ın A Banquet filminin başrollerinden birini üstlenen Alexnader, IFC’nin seçtiği Sienna Guillory’nin karşısında yer aldı. Ayrıca, post prodüksiyon aşamasında olan Kelsey Egan’ın Glasshouse'u da projeleri arasında yer alıyor. Büyük sıçrama yaptığı rolü ise Netflix gençlik draması Get Even olmuştu ve adından söz ettirmeye başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top