Hesabım
    Bol Yıldızlı "Good Nurse" Filminden Son Detaylar

    Filmin kadrosuna bir yıldız daha eklendi..

    Sylvie’s Love filminin yıldızı Nnamdi Asomugha, Netflix’in beklenen seri katil gerilim filmi The Good Nurse’te Jessica Chastain ve Eddie Redmayne’e katılıyor. Çekimlerin nisan ortasında Doğu Kıyısı'nda yapılacağı tahmin ediliyor. Charles Graeber'in kitabından uyarlanan ve senaryosunu 1917 yazarı Krysty Wilson-Cairns'in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Danimarkalı yazar-yönetmen Tobias Lindholm (Another Round) oturuyor.

    Darren Aronofsky’nin Protozoa şirketi ve FilmNation’ın yapımcılığını üstlendiği film, yönetmenin İngilizce uzun metrajlı ilk film yönetmenliği olacak. Lindholm, popüler filmler The Hunt ve 2021 Oscar adayı Another Round da dahil olmak üzere Thomas Vinterberg'in düzenli senaryo ortağı. Ayrıca, A War ve A Hijacking gibi filmlerin de yönetmenliğini üstlendi. En son HBO Max mini dizisi The Investigation'ı yazdı ve yönetti.

    Good Nurse, tarihteki en bilinen seri katillerden biri olarak kabul edilen hemşire Charlie Cullen'ın yakalanmasının gerçek hikayesini anlatacak. Artık "Ölüm Meleği" olarak adlandırılan Cullen, sorumlu bir insan olduğu düşünülen evli ve düzenli bir insandı ama New Jersey ve Pennsylvania'da dokuz hastaneye yayılan 16 yıl boyunca 300 kadar hastanın ölümüne neden oldu.

    Oscar ödüllü Redmayne, birlikte çalıştığı, onu durdurmak için işini ve ailesinin güvenliğini riske atan bir hemşirenin yardımıyla iki eski Newark cinayet dedektifi tarafından yakalanan Cullen'ı oynayacak. İki kez Oscar adayı olan Chastain, inatçı takibi sayesinde cinayet çılgınlığı sona eren hemşireyi oynayacak. Eski All-Pro NFL oyuncusu ve yapımcı Asomugha, ölümleri araştırmak için Chastain’in karakteriyle çalışan baş polis dedektiflerinden Danny Baldwin'i canlandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top