Hesabım
    Cem Yılmaz'dan "Hokkabaz" Filmi İçin Devam Müjdesi!

    Cem Yılmaz, İskender karakteri hakkında tweet attı..

    Yönetmenliğini Ali Taner Baltacı ve Cem Yilmaz'ın beraber yaptığı, senaryosunu ise Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı "Hokkabaz", 2006 yılında gösterime girmiş ve gerek izleyici, gerek eleştirmenlerden geçer not almayı başarmıştı. İskender adlı bir karakterin etrafında dönen hikaye aynı zamanda bir yol filmiydi ve Tuna OrhanÖzlem Tekin ve Mazhar Alanson oyuncu kadrosunda bulunuyordu.

    Geçtiğimiz gün, TV'de filmin yayınına denk gelen Cem Yılmaz bir tweet attı ve hayranlara müjdeli haberi verdi. Yılmaz; "Bundan tam 15 yıl önce yaptığımız bu güzel film bugün TV'deymiş. Çok güzel mesajlar aldım. Herkese teşekkür ederim, benim kendi hikayemdir :) 2022'de bi İskender hikayesi daha yapacağım." dedi.

    Filmde, İskender karakteri dikiş tutturamamış genç bir adam olarak karşımıza çıkar. Israrla kendisinin bir sihirbaz olduğunu iddia etse de, yakın arkadaşı ve yoldaşı Maradona haricinde hiç kimse bunu kabul etmez ve küçümseyerek onun bir hokkabaz olduğunu iddia eder. İskender’in babası Sait de oğlunu hiç bir zaman takdir etmez. Mecburi nedenlerden ötürü, İstanbul’dan kaçarcasına turneye çıkmak zorunda kalan ikili, yanlarına Sait’i de almak zorunda kalırlar. Baba ve oğul, bu turne sayesinde biraz olsun yakınlaşma fırsatı bulacaktır.

    Devam filmi için 2022'de çalışmalara başlayacağını bildiren Cem Yılmaz, şu sıralar Netflix için çektiği ve Erşan Kuneri karakterine odaklanan yapımla meşgul. Dizi olarak karşımıza çıkacak olan hikayede Erşan Kuneri ve 70'ler erotik sineması odak noktasını oluşturacak. Dİzinin bu yılın sonlarında gösterimde olması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top