Hesabım
    Michaela Coel, Black Panther'ın Devam Filminin Kadrosunda!

    Devam filminin kadrosu genişliyor!

    Michaela Coel, hit Marvel filmi “Black Panther”ın devamı olan “Black Panther: Wakanda Forever”ın oyuncu kadrosuna katıldı. Karakter ayrıntıları her zamanki gibi bildirilmedi. Çıkan haberler, Coel'in prodüksiyonun geçen ay Atlanta'daki Pinewood Studios'ta başladığı ve oyuncunun, yönetmen Ryan Coogler'ın çektiği filme katıldığını söylüyor.

    Marvel Studios konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Coel, dört Emmy adaylığı aldığı, eleştirmenlerce beğenilen HBO Max dizisi “I May Destroy You” ile 2020'de Hollywood'un radarına girdi. Coel, yazarlık, yönetmenlik ve yapımcılığın yanı sıra dizide çağdaş Londra'da tecavüz travmasını işleyen popüler bir yazar olarak rol aldı.

    Coel'in yer aldığı yapımlar arasında Netflix programları “Black Mirror” ve “Chewing Gum” ile “Been So Long” ve “Star Wars: The Last Jedi” gibi uzun metrajlı filmler yer alıyor. “I May Destroy You”nun ortak yapımcılığını üstlendiği bağımsız plak şirketi Falkna Productions aracılığıyla çalışıyor. İlk “Black Panther”, dünya çapındaki gişede 1,3 milyar dolardan fazla hasılat elde etti. 

    Marvel Studios şefi Kevin Feige, Ağustos 2020'de hayatını kaybeden yıldız Chadwick Boseman'a atıfta bulunarak, "Chad'siz olmak çok duygusal ama herkes aynı zamanda Wakanda dünyasını halka ve hayranlara geri getirmek için çok heyecanlı. Bunu Chad'i gururlandıracak şekilde yapacağız." dedi. Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong'oFlorence Kasumba ve Angela Bassett, orijinal filmdeki rollerini büyük olasılıkla yeniden oynayacak. “Black Panther: Wakanda Forever”, 8 Temmuz 2022'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top