Hesabım
    Orijinal "Scream" Filminin, 25. Yılına Özel 4K Blu-Ray Versiyonu Çıkıyor

    Scream, 4K olarak piyasaya sürülecek!

    Wes Craven'ın sevilen 1996 slasher'ı Scream, 25. yılını yeni bir 4K Ultra HD sürümüyle kutluyor. Paramount Home Entertainment, özelliklerle dolu ve yeniden düzenlenmiş 4K Ultra HD ve Blu-Ray'in 19 Ekim'de tam Cadılar Bayramı için hazır olacağını duyurdu. Yeni baskı, filme ve 2015'te vefat eden Craven'a yepyeni bir bakış sunuyor.

    Yeni sürüm, arşivden kamera arkası görüntüleri ve yıldızlar Neve CampbellCourteney Cox ve David Arquette ile senarist Kevin Williamson'a ait yeni röportajlar içeriyor. Yeni baskıda ayrıca oyuncular ve ekiple soru-cevap etkinliği, bir prodüksiyon tanıtımı ve Craven - Williamson ikilisinin sesli yorumları da dahil olmak üzere onlarca eski içerik bulunuyor.

    Bu haber, filmin beşinci bölümünün tamamlandığı bilgisiyle birlikte geldi ve hayranlara çifte mutluluk yaşattı. Filmin gelecek yıl vizyona girmesi planlanırken, Bettinelli-Olpin ve yardımcı yönetmen Tyler Gillett, önceki Scream filmlerinin başına bela olan spoiler sızıntılarından kaçınmak için teyakkuzda kaldılar. Bu arada hayranlar, her şeyi başlatan filmin heyecanını yeniden yaşayabilirler. Fathom Events ve Paramount Pictures, 25. yıl dönümünü kutlarken, Scream'i iki günlük özel bir etkinlik için sinemalara geri getiriyor. Korku hayranları, 10 ve 11 Ekim'de belirli sinemalarda Cadılar Bayramı sezonunu şık bir şekilde başlatabilir ve yeni baskı çıktığında aksiyonu evde yeniden yaşayabilirler.

    Scream, 4K Ultra HD, Sınırlı Sürüm 4K Ultra HD SteelBook ve Blu-Ray olarak 19 Ekim'de yayınlanacak. 4K ve steelbook sürümleri için ek özellikler yer alacak. Bunların arasında şu başlıklar yer alıyor. 

    *Kanlı Bir Miras: 25 Yıl Sonra Çığlık (Yeni bonus)

    *Yönetmen Wes Craven ve yazar Kevin Williamson tarafından sesli yorum

    *Prodüksiyon Tanıtımı

    *Kamera Arkası:

       -Çığlık Seti

       -Drew Barrymore

    *Oyuncular ve Ekiple Soru-Cevap

       -En sevdiğin korku filmi hangisi?

       -İnsanlar korku filmlerinden neden bu kadar büyüleniyor?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top