Hesabım
    Aubrey Plaza, Low Spark Filmi ‘Emily The Criminal’ın Kadrosunda

    Plaza, aynı zamanda yapımcılık görevini üstlenecek

    Aubrey Plaza, yapımcı Low Spark Films'ten gelen Emily The Criminal'da rol alacak. Plaza, projede aynı zamanda yapımcı olarak yer alacak. Gina Gershon ve Megalyn Echikunwoke de filmde rol alan oyuncular arasında. Film, şansını kaybeden ve borç yüküyle boğuşan Emily'nin (Plaza), Los Angeles'ın yeraltı suç dünyasına çeken ve sonunda ölümcül sonuçlara yol açan bir kredi kartı dolandırıcılığına karışan hikayesini anlatıyor.

    Film, John Patton Ford tarafından yazıp yönetiliyor. Tyler Davidson, Plaza ve Drew Sykes yapımcılar, Dexter Braff, Kevin Flanigan, Angus Wall, Kent Kubena, Lowell Shapiro ve Mike Dill ise yürütücü yapımcı olarak görev alıyorlar. Low Spark, filmi tamamen finanse ediyor. Plaza, kısa süre önce Black Bear ve Ingrid Goes West'te rol aldı ve yapımcılığını üstlendiği Happiest Season'da rol aldı. Plaza, daha sonra iki filmde rol alacak: Jason Statham'la birlikte rol aldığı Guy Ritchie'nin isimsiz filmi ve galası 2021 Berlin Uluslararası Film Festivali'nde yapılan Michael Caine'in karşısında yer aldığı Best Sellers filmi.

    Plaza, kısa süre önce, aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği Hulu'nun drama dizisi Olga Dies Dreaming'in başrolü olarak anlaşma imzaladı. Ayrıca, Noah Hawley'nin FX dizisi Legion ve Emmy adayı komedi Parks & Recreation'da oynadığı rollerle tanınıyor.

    Gershon, daha sonra Eli Roth ve Lionsgate'in merakla beklenen popüler video oyunu Borderlands uyarlamasında "Moxxi" olarak görülecek. Bu yılın ilerleyen zamanlarında Adam McKay'in Don't Look Up filminde Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence'ın karşısında yer alacak. En son Woody Allen'ın Rifkin's Festival filminde Wallace Shawn'la birlikte rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top