Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Costa-Gavras
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Oyuncu
    Gerçek adı:

    Konstantinos Gavras

    Uyruk Yunan, Fransız
    Doğum tarihi 12 Şubat 1933
    Yaş 86
    45
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Kapital
    Kapital
    28 Şubat 2014
    Cennet Batıda
    Cennet Batıda
    4 Haziran 2010
    Ölümcül Çözüm
    Ölümcül Çözüm
    6 Mayıs 2005
    Amen
    Amen
    17 Ocak 2003
    Çılgın Şehir
    Çılgın Şehir
    20 Şubat 1998
    Stupids, The
    Stupids, The
    8 Ağustos 1997
    Music Box
    Music Box
    Vizyon tarihi belirsiz
    Kayıp
    Kayıp
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    22 Fotoğraf

    Haber

    Emek Yürüyüşü'nde Orantısız Güç
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    8 Nisan 2013 Pazartesi
    Festival Günlüğü - 7 Nisan Pazar Programı
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    7 Nisan 2013 Pazar
    32. İstanbul Film Festivali'nde dokuzuncu gün...
    Festivalin "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" Costa-Gavras'a
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    5 Nisan 2013 Cuma
    32. İstanbul Film Festivali'nde, usta yönetmene ödül verilecek...
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top