Beyazperdem
Costa-Gavras
facebookTweet
Görev Yönetmen, Senarist, Oyuncu
Gerçek adı:

Konstantinos Gavras

Uyruk Fransız
Doğum tarihi 12 Şubat 1933
Yaş 86
45
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Filmografi

Kapital
Kapital
28 Şubat 2014
Cennet Batıda
Cennet Batıda
4 Haziran 2010
Ölümcül Çözüm
Ölümcül Çözüm
6 Mayıs 2005
Amen
Amen
17 Ocak 2003
Çılgın Şehir
Çılgın Şehir
20 Şubat 1998
Stupids, The
Stupids, The
8 Ağustos 1997
Music Box
Music Box
Vizyon tarihi belirsiz
Kayıp
Kayıp
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

19 Fotoğraf

Haber

Emek Yürüyüşü'nde Orantısız Güç
HABERLER - Festival ve Ödüller
8 Nisan 2013 Pazartesi
Festival Günlüğü - 7 Nisan Pazar Programı
HABERLER - Festival ve Ödüller
7 Nisan 2013 Pazar
32. İstanbul Film Festivali'nde dokuzuncu gün...
Festivalin "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" Costa-Gavras'a
HABERLER - Festival ve Ödüller
5 Nisan 2013 Cuma
32. İstanbul Film Festivali'nde, usta yönetmene ödül verilecek...
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top