Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Tony Sirico
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Genaro Anthony Sirico Jr.

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 29 Temmuz 1942
Yaş 76
30
yıllık kariyer
16
film ve dizi

Filmografi

Dönme Dolap
Dönme Dolap
21 Aralık 2017
Café Society
Café Society
12 Ağustos 2016
Lilyhammer
Lilyhammer
2014
Chuck
Chuck
2010
Medium
Medium
2010
Belalı Aşk
Belalı Aşk
14 Ocak 2000
Güçlüler Bölgesi
Güçlüler Bölgesi
23 Ocak 1998
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

9 Fotoğraf

Haber

'The Sopranos'un Yıldızları Şimdilerde Nasıl Görünüyorlar?
HABERLER - Özel Dosyalar
17 Ocak 2019 Perşembe
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top