En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Murat Yıldırım
1 değerlendirme
Takip Et!
5,0
7 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok başarılı ve izlemesi oldukça keyifliydi. Komedi unsurları yerinde ve senaryo akıcıydı. Bu tür filmlerin devamının gelmesini ve farklı yapımlarda da bu kalitenin korunmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. İzleyici kitlesi olarak yeni projelerinizi heyecanla bekliyoruz.
Filmin en büyük artısı, hiç şüphesiz cesur ve yerinde yaptığı siyasi hiciv. Popülist vaatlerden, liyakatsiz atamalara, Meclis'teki anlamsız tartışmalardan medyanın olayları sunuş biçimine kadar birçok güncel konuya parmak basıyor. Bunu yaparken de karakterlerinin saflığı ve "illegal" geçmişleriyle yarattığı tezatlıktan beslenerek ortaya eğlenceli ve düşündürücü bir iş çıkarıyor.
Ancak, filmin zaman zaman skeç komedisi havasından tam olarak çıkamadığı ve hikaye akışında bazı kopukluklar yaşandığı söylenebilir. Bazı espriler ve sahneler, filmin genel temposunu bir miktar düşürebiliyor. İlk filmden daha fazla keyif almış olsam da üçüncüsünü beklediğim ve kalitenin aşağıya düşmeyeceğine inandığım nadir yapımlardan. Yanındayız Mahsun Başkan.
İlk film için yaptığım yorumlar bu film içinde geçerli. Karakterler eğlenceli, bazı anlar komik ama bir film tadını veremiyor. Bir filmi izlerken seyirci bütüne ne kadar odaklanırsa film o kadar sinematik oluyor. İkibinler sonrası komedi filmlerinin genel sorunu bu filmde de var. Skeçlerden oluşan bir anlatı.
Hiç böyle hayal etmemiştik filmin ortasında çıktık çünkü inanılmaz boştu zaman kaybı oldu komik değil saçma sapan bir şey olmuş… tamamen hayal kırıklığı
İlk filmi hakikaten beğenerek izlediğim için ikinci filme sevgilimle sinemada izleyelim dedik. İlk filmdeki dinamizm, espri kalitesi ve absürt komedi ikinci filmde yerini zorlama espriler, bol bol küfürler ve durağan bir filme bırakmış. İlk filmin ekmeğini yeme çabası olarak gördüğüm için artık herhalde 3. sü çıkmaz diyerek tek yıldız olan notumu iki yıldıza yükselttim.
Çok kaliteli her anından zevk alacağınız bir film olmuş.Güldürürken düşündüren bir film olmasının yanında oyunculuk ve senaryonun harika olduğu bir gerçek.
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Guruba dahil olmak için aşağıdaki whatsapp linkine tıklamanız yeterli
Bomboş bir film zaman kaybı küfürler hat safhada. Hiç komik değil. İzlerken ben utandım. Film de kaç defa seç kelimesi kullanıldı sayamadım bile. Küfürsüz insanları güldürebilmeyi amaçlayın artık.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.