ammeh
9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
hastalıklı beyinler sadistçe şeyle üretir. tıpkı dünya üzerinde olmayan korkunç bir yaratık olan vampiri üretip ondan korkan insan oğlu gibi. halbuki insanlık kendi kanlarını emerek öldüren bir yaratığı icat edeceğine daha iyi şeyler bulabilirdi. vampir filmlerini sevmem aslında bu matıktan zombileride sevmemem gerekiyor ama onlara karşı bir ilgim var neyse ben vampirleri sevmediğimden ve vampir filmlerinin korku filmi sayılmayacağından bahsediyordum. ama vampirlerin şafağı zaten korkutma amacı gütmüyor. sadece karakterler vampir o kadar... sonra karaketler demişken anneden sagaya ve özellikle vega o kada harikalar ki film sırf bunun için bile iyi film sayılır sonra bunun üzrine sevimli espriler ,gizemli ortam ve iginç final eklenince filmi hangi sıfatla anarız siz düşünün. sonra önümzde oldukçhvalı bir hollywood filmi yok ki! krk yda bi izenebilecek bir isveç flimi. gelgelm o iddal amerrikkn filmerinden olan son örnek 30 gün gece bence tam br hayal kırıklığıydı. çok uzatmamak gerekirse filmi öyle alabildiğine vahşet, kan vb. için izlerseniz hata edersiniz. korku olmamasına rağmen herkesin bayıldığı alacakaranlıktan fazlası olan bir yapım vampirlerin şafağı ve o kadar da sevimli ki ikinci kez izlemeyi hakediyor.
hayatımda ilk defa bi sinema salonunu terk ettim 1 yıl önce gitmiştim film yeni çıktığında ama aradan sonra izlemenin zaman kaybı ve göz yorgunluğu getireceğini düşünerek filme devam etmedim :)))
ben daha çok van helsing hayranıyım izlediğim vampir filmlerinin arasında en çok van helsing'in filmlerini beğendim bence vampir filmlerinde oynayan oyuncuların en iyisi van helsing dir..... van helsingin sitesi www.vanhelsing.net mutlaka ziyaret edin arkadaşlar