Hokkabaz
3,9

İsmail07
İsmail07

13 Haziran 2011 tarihinde eklendi
güldüğüm sahneler azdı . ancak keyifle izlenilebilen bir film ...
throughout
throughout

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
iyi bir komedi-dram filmi... cem yılmazın salt komediden vazgeçtiği ilk film.. 8/10
edip-ozan
edip-ozan

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Cem yılmazın en güzel filmiydi bence. Espiriler yerinde. duygusallık çok güzel işlenmiş çok beğendim.
Jet-Li-2
Jet-Li-2

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film sizi alıp goturmesede ne biliyim bişeyler veriyor.en azından kaliteli bi yapım.izlenesi bi film kısaca...810
fahriefe693
fahriefe693

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
teşekkürler cem yılmaz.izlediğimiz en güzel filmlerden biri. unutulmazlar arasına girecek bir film..gora ve arogdan çok farklı bir film
nskmourinho
nskmourinho

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
eline saglık cem yılmaz.bu işin gercek anlamda hakkını veriyorsun 8/10
Fahri07
Fahri07

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok güzel komedi ve romantik karışımı bi filmdi.özellikle sonunu çok beğendim.umarım 2.si çekilir.cem yılmaz ve mazhar alanson iyi rol yapmışlar.10/9
odinhan
odinhan

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Cem Yılmazın bu filmi çekmesinin tek sebebi ben Gora ve Arog gibi basit popcorn filmleride yaparım,sanatımıda yaparım imajını izleyiciye vermek diye düşünüyorum ki bence bundada haklı.10/8
Desmond-2
Desmond-2

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi, Cem Yılmaz yine güzel bir iş çıkarmış biraz sıkıyor gibide oluyor ama :)Bir ara balık restaurantında oturduğu masada gerçek anne ve babası vardı(babadan eminim ama anneden emin değilim :D )
1983gs
1983gs

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harika bir film ya kesinlikle izlenmesi gereken bir film ayrıca komediden daha çok duygusal bir film olmuş süperdi...
bnurekm
bnurekm

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok ii filmdi yaa..Üzücü bi sahnesei olması beni şaşırttı fakat,iyi olmuş
tarantino182
tarantino182

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film aslında herkes çok güleceği beklentisiyle izlediği için kötü gelmiş olabilir 8/10
yoqole
yoqole

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin sonuna doğru sulu sahneyi gördüğümde tam 'evet işte budur, şimdi bu filmi çok sevdim' dediğimde birden dumura uğradığım, hayır olamaz, cem naptın yaa güzelim filmi şimdi mahvettin dediğim filmdir.klasik türk sineması anlayışı, illa mutlu bitecek film. bence dramatik bitmeliydi bu film, o zaman çok daha değerli olurdu...sonu dışında güzel, hoş, izlenesi bir film bence. hele bir hipnoz sahnesi vardır ki, bittiğim andır, ben böyle birşey görmedim:)
enesnail
enesnail

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
cem abi sen ne yapsan yakışır. bence masumiyet kokan mükemmel bir film. yaşlı teyzenin öldüğü sahnede gülmekten gözümden yaşlar geldi. özlem tekinin de olağan üstü performansı filmi daha da güzel kılıyor. ZabakkoH filmini de çevirirsen onu da izleriz. o filmde de ilk sihirbazların zamanına gidersin :) tabi arogdan sonra.
Duygu Çoban
Duygu Çoban

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gora’nın yanında sönük kalmış ama yine de çok güzeldi. Özlem Tekin filme çok yakışmış.Cem Yılmazsa yorum yapılmaz aslındaZekasına hayran kaldığım tek insan