Muhammet
20 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Mizah olarak kuvvetli bir film. Kesinlikle yer yer yaptıkları kara mizahlar vesaire çok güzel bir filmdi. İzlerken çokça kahkaha atarak güldüm. Konusu çok özgün ve kendine has hissetirdi. Filmin sonunda tüm soru işaretleri silecek o kapanış jeneriği çok güzel olmuş. Bence izlenmesi gereken bir film kesinlikle.
vegas da bekarlığa veda partisine giden 4 adamın başına gelenler… eğlencelik komedinin zirvesi bence… sürükleyici.. Oyunculuk süper.. Kurgu harika.. Bu tarz için çok iyi film
Gülmek ve eğlenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Güzel bir sinema projesi olmuş. Oyunculuklar yerinde. Hayattan sıkıldığınızda veya moraliniz bozuk olduğunda size iyi gelebilecek tatlı bir film olmuş. İzleyin,izlettirin
Aslında belki daha akıllıca, zekice esprilerle güldürse çok daha iyi bir film olabilirdi ama kendi türünün en iyilerinden olduğuna da şüphe yok. Tamamen belden aşağı, sapık esprileriyle ve oyuncuların başarısıyla güldürmeyi başaran zayıf bir hikayeye sahip komedi filmi. Gülmek için izlenebilecek ama daha fazla bir şey beklenmemesi gereken "izle-unut" filmlerinden.
filmin nasıl bir ortamda izlendiği de önemli. benim tavsiyem arkadaş grubu ile eğlenmek için izlenebilecek en iyi filmlerden biri. tek başınıza veya samimi olunmayan bir ortamda sıkabilir. klasik bir amerikan komedi filmi gibi görünse de kesinlikle çok başarılı.
Filmi izleyip bu kadar çok güleceğimi asla tahmin etmemiştim. Gerçekten kahkahalarınızı tutamayacağınız, çok eğlenceli, çok keyifli bir film. Bence çok iyi yapılmış..