a2_ad m%-i
1 değerlendirme
31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
RECEP İVEDIK SERISININ EN GÜZEL BÖLÜMÜ!!!!!!!!! BANA GÖRE ÇOK UNDERRATED BIR FILM OLMUŞ ÇOK FAZLA SEVDIĞIM VS KOMIK BULDUĞUM SAHNELERIN ÇOĞUNLUĞU BU BÖLÜMDENDI UMARIM RECEP İVEDIK 8 BUNDAN DAHADA KOMIK OLIR
recep ivediğe neden bu kadar yüklenildiğini anlamıyorum.1. film gerçekten kötüydü kabul ediyorum çok fazla argo faln vardı ama 2. ve 3. filmler için bu söylenemez. gayet güzel eğlenceli ve komik bi filmdi.
ilk iki filmden daha eğlenci olduğu apaçık ortada.özellikle filmin başlangıç sahnesi çok iyiydi.ayrıca recep in bir sahnede anne ve babasına yaptığı sitem çok güzel aktarışmış.helal olsun şahana.recep ivediğe devam edecekse bile araya birkaç film daha sokmalı ...
bana söylermisiniz gülmedim diyenler ne bekliyorlar...alttan birinin ayaklarını gıdıklamasını mı..holywood esprisi bekliyosanız gidin jim carrey izleyin..biz bunlara gülüyoz arkadaş inek şaban züğürt ağa recep ivedik vecihi vs..bi de öyle kültürlüyüm ayağına kendini sinemada kasanlar yokmu deli ediyolar beni..uzay mühendisiyim yakında uzaya çıkıcam varsa üstten bakması gereken benden yukarı olamaz heralde :) rahat olun kardeşim rahat.. kasmayın..saygılar :)
bence çok güseldi hiçbişi düşünmedim gittim güldüm ve geldim,stresten eser kalmadı,kafa yormadım ,anlamaya çalışmadım eğlenip geldim..Evet filmde konu yok ama amaç gülmekse salon yıkıldı:)))