Selvi Boylum Al Yazmalım

Engin Yüksel
Engin Yüksel

28 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Neredeyse yarım asırlık bir yapım hala o günkü heyecanla izlenebiliyor.Bunun için kült bir film. 10/10
Alyazmalım Dizi
Alyazmalım Dizi

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
"Selvi Boylum Al Yazmalım" dizi olarak geri dönüyor. "Al Yazmalım" dizisi hakkında herşey için www.alyazmalimdizi.com
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

16 Ocak 2011 tarihinde eklendi
En sağlam aşk filmlerinden biri...
throughout
throughout

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
türkan şoray-kadir inanır... etkili bir senaryo ve o döneme göre farklı bir anlatım tarzı.. bu filmi izlemeyen yoktur sanırım.. 10/10
mamoru
mamoru

15 Ekim 2010 tarihinde eklendi
AŞK emek ister, özen ister' cümlesi her şeyi anlatıyor zaten ;) 10 / 10
MAJALYPTICA
MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
3 büyük ustadan muhteşem bir film kadir inanır en karizmatik hali Ahmet mekinin babacan tavrı ve Türkan sultan şorayın en güzel hali zaten tartışmasız türkan şorayın her filmini izlerim bir erkek olarak ikonlarımdan biri 1000 kerede olsa hangi dilde yayınlanırsa yayınlansın hiç sıkılmadan izlerim iyiki böyle bir film var en azından yeni jenerasyonlar örnek alsın
ill-key
ill-key

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filmin bu puanı haketmediğini düşünenlere bir link veriyorum..http://www.imdb.com/title/tt0263975/Filmden ne kadar anladıklarını bir sorgulasınlar..
valendom
valendom

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
yapım yılını unutan arkadaşlar...1977...ve tüm tabuları yıkan bir aşk filmi,kurgu ve yönetmenlik...birileri hala bu filmleri 2010 ile karşılaştırabiliyorlarsa o zaman Yurttaş Cane dünyanın en iyi filmi olamazdı
smile-eyess
smile-eyess

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu film dünyayı da içine alıyorum en iyi sevginin ne demek olduğunu insanların nasıl şeyler hissettiğini anlatan iç düşüncelerini seyirciye mükemmel aktaran bir film . ve en iyisi . AsyA sordu kendine sevgi neydi ? sevgi iyilikti dostluktu sevgi emekti ... bu dünyada iyi ki Asya lar var ... böyle bir son hiç bir filmde yok. sinemanın ne kadar güzel bir duygu düşüncesini anlatabilen elmas kadar değerli bir sanat eserii
scirak5
scirak5

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
tüm zamanların en iyi Turk filmi
bylaw
bylaw

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
10/10 bu tur kaliteli filmler sinemamızda o kadar az ki...keşke örnekleri daha fazla olsa ama yok! bu film için kelimeler kifayetsiz kalıyor perfect!
ac-aceroglu
ac-aceroglu

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Kaç kere seyrettim bilmiyorum ama her seyredişimde aynı zevki aldığım, Türk sinemasının en iyi filmi. Kadir İnanır ve Türkan Şoray birçok filmde beraber yer aldılar ama birbirlerine en çok yakıştıkları film. Her zaman 1 numara ve tam puanı hakediyor.
bozman-2
bozman-2

15 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Ne denebilir ki ... 5+5 =10
Fahri07
Fahri07

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
tüm zamanların 1 numaralı aşk filmi.daha iyisini görmedim doğrusu.bıkmadan defalarca izlememe rağmen her izleyişimde ağlıyorum.gerek senaryosu,gerek oyunculuğu,gerekse kalitesiyle mükemmel bir film.10/10
ozzy-badd
ozzy-badd

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
bir ikili belkide birbirine bu kadar yakışabilir...şarkılar,yönetim,oyunculuk ve senaryo 10 numara...