Dracula: Başlangıç
1,8

Husniyeelarab
Husniyeelarab

4 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Cani biri kahramanmış gibi gösterilmeye çalışılıyor.
Fatihle beraber büyüme şerefine nail olan dracula hainlik ediyor.
SafaLfidan27
SafaLfidan27

21 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Senaryo ve kurgu bu kadar berbat olamazdı. Yani sırf Osmanlıyı kötüleyelim diye bir film çekmişler ve onu da yalanlar üzerine kurmuşlar bu kadar saçmalık olamazdı. Eğer filmin çekilme amaçları böyle değil de vampir temalı bir film olarak bu tarza yakın çekselerdi belki o zaman bir yerlere varabilirdi ama bu haliyle film vasatın da vasatı. Kısacası ben yandım siz yanmayın yapımda, yayında emeği geçen herkesin ebesinin bayramı kutlu olsun...
Ali Murat ARSLAN
Ali Murat ARSLAN

8 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Yabancıların Türk düşmanlığını işlediği bir film...İnsanları kazığa geciren bir barbarın, nasıl duygusal, mazlumların koruyucusu, adil olduğu yalanını yansıtabilmiş bir film...Tebrik etmek lazım...Olayları bu kadar çarpıtıp, böyle yalan dolan bir eser!!! çıkartmak az iş değil...Bu yanlış yalan film,gerçekleri bilenlere kimin gerçek kötü, kimin gerçek iyi olduğunu biraz düşündüğünde gösteriyor...Bu yorum tamamen tarafsız bir yorumdur...
Ahmtbgr00
Ahmtbgr00

23 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Gerçek olaylarla alakasız hayali bir film, eleştiri olabilir ama bu osmanlı hükümdarlığına hakaret koskoca orduyu darmadagın ediyor benim için zaman kaybı olan bir filmdi.
oktay koç
oktay koç

17 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Hiç bir filme eleştiri yazmadım ama bu saçmalığa yazayım . Derhal yasaklanıp dava açılmalı. spoiler:
n teyyare. çok şey yazacam da neyse bunu seyredip inanan nesil yetişmez inşallah
Mine Rukiye Örnek
Mine Rukiye Örnek

8 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Gerçek tarihten bihaber senaristin makatından uydurmalar.
Türklerindir gerçekten barbar ve vahşi olsaydı Osmanlı imparatorluğunun yüzlerce yıl hükğm sürdüğü bölgelerde ne kendi dilleri kalırdı. Ne de kendi dinleri.
Türkler savaşçıdır, ancak adı üstünde savaşçı. Sadece asker olanlarla cenk yapmışlardır. Asla kadın çocuk yaşlılara karışmamış. Fethettiklrri yerlere medeniyet götürmüşlerdir. İzleri halen mevcuttur.

Keşke atalarımız bu filmde anlatıldığı gibi olsaydı da
Avrupalıların yarısından çoğu. Afrikalı tamamı. Ortadoğu. Orta Asya. Hindistan civarları bize bile bile unutturulan hak din islama inanıyor olurlardı ve yine bize unutturdular Osmanlıca dilini konuşuyor ve yazıyor olurlardı mevcut 100 lerce dil ise unutulmuş olurdu.
Ben film yapımcısı olsam bu filme inat gerçekleri anlatan bir karşı Dracula (kazıklı voyvoda) filmi çekerdim.
mustafa eren yanar
mustafa eren yanar

6 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Tarihimize laf eden köpeklere bak atamız hakkında böyle yalan hitaplar allah belanızı versin. İlk önce Osmanlı tarihini okuyun Fatih'in hayatına bakın öyle film yapın
Serdar Kose
Serdar Kose

30 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Filim resmen atmasyon.fatih sultan.mehmedin celadı .dracula dedikleri kazkli volvadanin kelesini alip fatih sultana getiriyor, fatih sultan mehmet kafasını kaziga takip tüm iatanbul ve sehirleri gezdiriyor. Film ama salamış ve fatih sultan mehmede ve tarihimize hakarettir bu film. Çünkü yalan dolan
ッSσɱҽBσԃყ〤
ッSσɱҽBσԃყ〤

24 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Rezalet bir film konu açısından türkleri bu kadar da aşağılıyamazdılar bunu yayınlayan netfilix e de yazık cidden...
Bilal SEZGİN
Bilal SEZGİN

23 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Mazlumun sesi çıkmadıkça zalim holta atıyor. Bir taşla iki kuş. Türk barbarlığı vampir güzellemesi. Filmi değil konuyu eleştriyorum.
Zehra Çakır
Zehra Çakır

22 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Yazıklar olsun böyle filmi yapana yaptırana bunu yayınlayan netfilixe. Cihan fatihi olan fatih sultan mehmet hana bir hakarettir bu kabul edilemez. Bizans torunlarının kuyruk acısı belli oluyor. Ne yaparsan yap fatih sultan mehmet sizi yendi bir daha olsa yine yenerdi. Yaşasın Osmanlı yaşasın TÜRK Devleti...
Nur64
Nur64

22 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Fatih gibi bir Cihan Padişahını saçma sapan göstermişler baştan sona tarihten ve gerçeklikten uzak bir film Kazıklı Voyvoda gibi bir caniyi iyi göstermek İstanbul Fatihini de böyle akildan uzak yorumlamak gülünç ve rezalet gerek oyuncular gerek yonetmen ve senarist gidip biraz tarih öğrenmeli ve hazımsızlık icin ilac kullanmayı ogrenmeli boyle bir yapım sadece onlar için utanç
CartooN SerieS FanatiC
CartooN SerieS FanatiC

22 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Tarihi bu şekilde çarpıtarak insanlara yalan şekilde sunmaları bence mide bulandırıcı Netflixten de bunu beklerdim zaten
Talha Yıldız
Talha Yıldız

22 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Rezaletti tarih bilen demek istediğimi anlar türkleri kötü göstermişler resmen Yahudileri onun bunun çocukları yüksek göstermiş aptallar atalarımıza bu film saygısızlıktır lütfen protesto edelim
abdullah şeker
abdullah şeker

29 Aralık 2023 tarihinde eklendi
böyle filmler var oldukça insanlık kavramından 10 sene sonra bahsedemeyiz onlar şimdi böyle filmler yapabiliyorsa bu benim muhteşem atamın dinlerini özgürce yaşamasına izin vermesi sayesindedir gerçekten izlediğim en alçak filmdi umarım bunun gibiler bir daha atamın adını ağızlarına alırlarken ağızları yanar yok olur.Atamın kesip attığı tırnak bile olamazlar onlar anca kendi kafirlerini kahraman gibi göstersinler tarih gerçekleri yazdı,tarihi de Fatih Sultan Mehmet umarım bu senaroyu yazarlarken Fatih'in vlada yaptırdığı bedava yolculuğu unutmamışlardır. Bu film kısaca sövülecek film olsa da biz üstün türk ulusu ve MUHTEŞEM FATİH SULTAN MEHMET'in torunları olarak alçak romenlerin seviyesine düşmeyiz.