Son Mektup
2,7

Mert H
Mert H

27 Mart 2016 tarihinde eklendi
Hemşirelerimiz manken gibi bembeyaz önlükler, askerlerimiz on numara beş yıldız üniformalarla savaşıyor filmde. Mustafa Kemal'den sanırım bir kez söylediği bir söz vasıtasıyla söz ediliyor sadece. Yabancı insanlar, hiç olmadı düşmanlarımız çekseydi bu filmi daha çok adı geçerdi Büyük Komutan'ın. Bu efsane savaş için bu sönük anlatım olmamış.
Talat Aydın
Talat Aydın

21 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Keşke bu filmde m. kemal' de olsaydı. Tayyareden, tayyareye atlarken şarjör falan değiştirseydi. :))
Kezban y.
Kezban y.

27 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Güzel bir Çanakkale zaferini başka bir açıdan anlatan filim olmus.Benim merak ettiğim bu savaşın her kademesinde görev alan ATATÜRK neden yok ???
Başo C.
Başo C.

15 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Filmi bugun Yeni Zealanda'da kiraladigimiz bir sinema solonunda izledik. Filmin Ingilizce altyasi oldugundan Ingiliz ve Yeni Zealanda di bir cok konuk da davet ettik. Gercekten herseyiyyle rezil ve ucuz bir filmdi. Mustafa Kemal'in adi koca ikibucuk saatlik filimde bir kere kucucuk bir yerde zar zor bela gecti. Konuklarimiza karsi cok utanc verici bi durumdu. O kadar guzel Turkulerimiz, Canakkale yoresine ozgu ezgilerimiz varken pop muzik sarkicilarinin okuduklari sarkilar sountracklerde berbatti. Animasyon ve VEffecten bahsetmiyorum bile. Hic cekmeselermis daha iyiymis. Yazik...
BesaKart A.
BesaKart A.

6 Ekim 2015 tarihinde eklendi
son zamanlarda çıkacak olan en iyi film diye bilirim
Demirtas
Demirtas

3 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Filmle ilgili yapılan Atatürk tartışmalarına girmek istemiyorum. Atatürk bu filmde olmalımıydı, olmamalımıydı? Hava harekatında ne kadar etkiliydi ve dahildi bu tarihçilerin işi.
Ben sadece film ile ilgili fikrimi söyleyebilirim. Ben filmi başarılı buldum. Kendini izleten, merak uyandıran güzel bir film olmuş. Filmi siyasi tartışmaların dışında izlemenizi tavsiye ederim. Ama Atatürk'ü Çanakkale konulu bir filmde daha fazla izlemek istermiydim? Kesinlikle evet...
Kasım Y.
Kasım Y.

28 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Daha iyisini hakediyorlar. Kesinlikle filmi beğendim
Sena B.
Sena B.

15 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Oyuncular çok iyi tek cepheden gosterilmesi beni en çok etkileyen unsur oldu.savasin sert tarafinin sevdalara masumca ve edeplice yansıması huzur verici.uzun uğraşlar sonucu büyük emek verildigi cok belli yonetmeni de ayrica tebrik ediyorum.
Nur P.
Nur P.

12 Nisan 2015 tarihinde eklendi
120'nin yapımcısına güvenerek bu filmi izlemiştim. çok hayal kırıklığına uğradım. çanakkale savaşı'yla ilgili sadece gemileri göstermiş. gerisi aşk filmine dönmüş. ne 13 yaşındaki bombacıyı ne şehitleri göstermişti. çanakkaleyle ilgili bir sürü şey var anlatılacak. ekipman araç gereçler harikaydı ama hiçbir şey anlatmamışlardı. çanakkale savaşını anlatıyor diye izliyorsanız izlemeyin!
Süleyman B.
Süleyman B.

6 Nisan 2015 tarihinde eklendi
çok kötü çanakkale filmi diye gittim aşk filmi çıktı
Levent T.
Levent T.

5 Nisan 2015 tarihinde eklendi
2 uçakla çanakkaneyi geçilmez yapmadık biz nerede koca seyitler?
mektupla zaman geçirmişler daha fazla savaş sahnesi olabilirdi.
Orhn C.
Orhn C.

4 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Çakanakale filmi mi aşk filmi mi belli değil benden alınınan 2 saatimi geri istiyorum.
Tarkan M.
Tarkan M.

2 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Adamlar yapmış ya böyle bi film yok abi on Numara beşyıldız helal olsun yapanlara ellerine sağlık
Sinem O.
Sinem O.

31 Mart 2015 tarihinde eklendi
Seyit Onbaşının anlatılmaması büyük bir eksiklik deniz muharebesinin kilit noktasıdır tarihte kendisi..Aşk filmi gibi olmuş sıktı bazı sahneleri..yine de emeklerine sağlık diyorum..ama yarım bir hikaye demeden geçemiyorum..
Gökhan ç.
Gökhan ç.

31 Mart 2015 tarihinde eklendi
ŞAHSIM ARAŞTIRMASI YAZAR VE TARIHI OLARAK FILM SABIR BAŞTAN SONA IZLEDIM VE HUSRANA UĞRADIM SN.YONETMENINIZ VE YAPIMCINIZ 20 MILYON TL BU FILM ICIN HARCAMIS BÜYÜK ISAF ETMIS BU FILMI SANIRIM YALAN RUZGARINDAN ESINLENEREK AŞK HIKAYESINE HEMSIRE VE TEYYARECI ÜZERİNE BIRBIRLERINE BAKISARAK FILM SONLANDIRMISSINIZ AYNI ZAMANDA TEYYARECI ILE DÜNYA TARIHINDE HAVADA 7/65 LIK VE SWITVOSAN SILAH ILE TATISAN TEK MILLETIZ BU KADAR SAÇMA BIR FILM YAPAN SÖZLERİ KINIYORUM VE TURİZM BAKANLIĞI SIKAYETIMI DILE GETIRIYORUM MERHUM M.KEMAL ATATÜRK VE SEYIT ONBASININ FILMDE YER ALMAMASI OLDUKÇA ITICI VE TAMAMI ILE SIYASI BIR IDEOLOJININ BIR PARCASIDIR ŞAHSIM MUHAFAZAKAR BIR YAPIYA SAHIP OLSAMDA BU VATAN TOPRAKLARINI BU KADAR UCUZ ANLATAN SIZLER TARIHIN IC VE DIŞ YÜZÜNÜ HIC AMA HIC BILMEDEN UYDURMA BIR AŞK HIKAYESINE YAZMISSINIZ T.C TOPRAKLARINDA YAŞAYAN SIZ HALKIMIZA SESLENIYORUM SAKINOLA BU FILME GITMEYIN....BOŞ YERE VAKTINIZ GIDER ZAMANDA DEĞERLİ HICBIRSEY YOKTUR..