Parçalanmış

OZMO YUMURTA
OZMO YUMURTA

10 Kasım 2025 tarihinde eklendi
HERKES ÇOK BEĞENMİŞ BİZ ŞOK tamam oyuncu başarılı ama fılm COOOOOOOOOOK SIKICI fılmın konusu 3 kızın kaçırılması ama 5 sahneden 2si psikolog sahnesi 1i kızın küçüklüğü ana konu kızların kaçırılması diye heyecanlı olur sanıp açtık pişman olduk bu ne şaçma fılm dıyıp kapattık 1 saatınıde ızlemedik heyecanlı falan değildi aksine çok sıkıcıydı gerçekten herzaman kızların kaçırılmasını gösterselerdi heyecanlı güzel bir film olurdu ama olmamış çünkü araya sürekli saçma sapan sahneler giriyo vaad ettiğini vermiyor biz izledik siz izlemeyın BİZ ETTİK SİZ ETMEYİN
amarcord
amarcord

5 Ekim 2025 tarihinde eklendi
Düşük bütçeli farklı bir film, bir yere kadar çok gerçekçi ilerlerken sonra olağandışı bir hal alıyor. James Mc Avoy çok iyi oynamış.
theyurdal
theyurdal

19 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
2. İzleyişim çok kaliteli bir yapım.
Osman Koç
Osman Koç

9 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Daha saçma bir film olamazdı zaman kaybı, eğer şizofren olduğunuzu düşünüyorsanız keyifle izleyebilirsiniz
Sanane
Sanane

22 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
Film çok iyiydi sonu hele baya iyi bitti ama başından beri takıldığım bir yer var. Ben neden kızların kaçırıldığını anlayamadım.
Canan nur Erdemir
Canan nur Erdemir

28 Mart 2024 tarihinde eklendi
Filmin kurgusu çok iyi. Konusu herşeyiyle muhteşem tabi bazı saçma noktaları olsada kesinlikle izlenmeye değer.
Funda Gür
Funda Gür

27 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
serinin tüm filmlerinini izleyince çok daha etkili olan bir film. Bir oyuncu ne kadar iyi olabilirse bu film işte bunu gösteriyor. Müthiş bir oyunculuk! Psikolojik açıdan senaryoyu da etkileyici buldum. Her yıl tekrar tekrar büyük bir keyifle izlerken 23 karakter içinden de her seferinde başka birine odaklanıyorum. Çok keyifli. Bence kesinlikle bir baş yapıt!
Ayşe Coşkun
Ayşe Coşkun

7 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi "çoklu kişilik bozukluğu" temalı film. Teşhisin filmin ilk sahnesinden itibaren biliniyor olması filmin heyecanından hiç bir şey eksiltmiyor. Filmde en sevdiğim şey ise diş fırçası ayrıntısı oldu. müthiş incelikli görmüş.
İzlenir mi İzlenmez mi?
İzlenir mi İzlenmez mi?

21 Mart 2023 tarihinde eklendi
İzlemeden önce psikolojik korku filmi ifadesini görmüştüm. Filmi tam anlamıyla açıklayan bir ifade. Çok aşırı korkutucu bir film denemez. Mükemmel değil ama filmi başarılı buldum. Böyle bir hastalığı olan insanla tanışmak istemezdim.
İzlenir mi? İzlenmez mi?
- İzlenir.
Emir
Emir

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Herkesin anlayacağı türden bir film değil... Tek kelimeyle hayran kaldım diyebilirim. Mükemmel 10/10
Ahmet Büke
Ahmet Büke

1 Şubat 2021 tarihinde eklendi
çoklu kişilikli adamın 3 kızı kaçırma hikayesi.. Orijinal konu. Oyuncular güzel.. sürükleyici.. seneryo iyi
Yasin Dağlı
Yasin Dağlı

1 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Tavsiye üzerine izledim hayatımda bu kadar. Saçma film izlemedim zamana yazık. Boş vaktinizde bile izlemeyin
Kaan Yılmaz
Kaan Yılmaz

2 Ekim 2020 tarihinde eklendi
................................................................................ spoiler:
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

23 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Fragmanı izledikten sonra konusu çok güzel dedim hakikaten de iyi düşünülmüş fakat filmin sonu tam bir fiyasko. Yani böyle iyi düşünülmüş bir senaryo ancak böyle berbat edilebilirdi. James McAvoy'un oyunculuğu da 10 üzerinden 8. Yani arkadaşlar film biraz hayal kırıklığı ama boş bir zamanda izlenebilir.
Ilknur K
Ilknur K

12 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
McAvoy in oyunculuğu zaten kusursuzç Bir de harika bir senaryo eklenince güzel bir başyapıt çıkıyor. Seri izlemeyenler sonunda ki mesajı anlamayacaktır.