Bizim İçin Şampiyon
4,3

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Efsane jokey Halis Karataş, rahmetli eşi Begüm Atman Karataş ve şampiyon Bold Pilot'un gerçek hayatından alıntı yapılan bir başarı öyküsü...Dram konusu güzel işlenmiş.Yarış sahneleri neredeyse gerçekle bire bir çekilmiş.. Hayata dair güzel mesaj veren umut dolu sahneleriyle izlenmesi gereken bir film.
Serkan Çelik
Serkan Çelik

3 Şubat 2025 tarihinde eklendi
O düşük yıldız veren trollere aldırış etmeyin, 5/5 bir film ve ben böyle duygusal film izlememiştim.
Vokal S
Vokal S

22 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Ünlü Jokey Halis Karataş'ı bilenlerin hatta bilmeyenlerin bile zevkle izleyeceği gerçek bir hikayenin beyaz perdeye harika bir uyarlaması... 8/10
Mustafa Atay
Mustafa Atay

6 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Bir at değildi Bolt Pilot o ruhlara dokunan bir dua gibiydi seni unutmayacağızHayat yeniden başlıyor
Ahmet Kaan Solmaz
Ahmet Kaan Solmaz

9 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyipte kötü puan verenleri aklım almıyor? Arkadaşlar dikkatinizi çekerim bu film gerçek hayattan uyarlanmıştr! Yani filmde gördükleriniz yaşanmıştır. Halis karataşın hikayesidir. Kendinize motivasyon, ve hayatınıza güzel bir hikaye katmak istiyorsanız bu filmi izleyin derim. Eğer bunu beğenmiyorsanız da gidin enes baturun hayatını izleyin o zaman (!) :D
Servet S
Servet S

26 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Oynayanlarda hikayede dipten sona hakkını vermiş. Çok uzun zamandır gözyaşlarımı tutamadığım Ender filmlerden oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
caykent
caykent

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Efsane Bold Pilot ın hayat hikayesinin anlatıldığı film. Oyunculuklar ve senaryo muhteşemdi. Bir sahnede Halis Karataş ın da rol aldığı film kesinlikle izlemeye değer.
Mücahit A.
Mücahit A.

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Saçma sapan filmlere 4 yıldızı esirgemeyen beyazperde nin bu filme 3,5 yıldız vermesi cidden bugün sadece sinemalarımızın değil sinema eleştirmenlerimizin de kalitesini gösterir cinsten.O yüzden bu filme 5 yıldız,beyazperdeye 1 yıldız veriyorum
Ümit G
Ümit G

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
tüylerim diken diken gözyaşlarım sel içinde dolu dolu bir film izledim. teşekkürler tüm emeği geçenlere
Kimya Su Sezer
Kimya Su Sezer

9 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. İşte böyle yazmışlar.

Sevgiyle iyileşen ve birbirlerine devam etmek için ilham veren insanların hikayesi. İlham verici film; bizi umudu canlı tutmaya ve devam etmeye davet ediyor. Filmde Begüm Atman'ın ailesinde yaşanılan sürecin duygusal yansımalarını izlemeye alışık olduğumuz karakterlerin dışında görüyoruz. Duygusal bir film olmasının yanı sıra belki de en etkileyici kısmı gerçek bir hikaye oluşu. Aşk ve sevgi konularında bu kadar karıştığımız zamanlarda yaşarken, gerçek bir aşk hikayesi izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
Onur Çay
Onur Çay

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ne zaman umutsuzluğa kapılsam izlerim, bu film motivasyon olur bana. Benim bir filimde en çok aradığım şey beni yansıtması ve kolay empati kurmama yardım edecek bir film olmasıdır. Kesinlikle kusursuz bir film. Hikaye gerçek ve mükemmel. Umarım böyle gerçek efsanelerin filmleri çoğalır.
Ayşegül Ateş
Ayşegül Ateş

28 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İzledigim en guzel uyarlama film diyebilirim.herseyiyle cok guzel ve duygusaldi.oyuncu secimleri de dogru tercih olmus.heyecanlanmamak mumkun degildi film boyunca
Soner Erdoğan
Soner Erdoğan

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
O zamanları yaşayan biri olarak filmi beğendim, hoş ve güzel ama bayağıda bir abartı sahne var yani bazen yuhh daha neler diyorsunuz. Yaşamasak görmesek neyse de :) Ama sonuç olarak iyi.

iyi seyirler..
Atasaysan
Atasaysan

20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İzledigim, en iyi gercekle yasanmisligin uyarlandigi harika bir film.sizi icine hapsediyor adeta.duygulaniyor bazen de gulumsetiyor
sinema
1 ziyaretçi
12 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Cok basarili bi filmdi.izlerken cok heyecanlandim. Gercek bir hikayeden yola cikilmasi ayri bir guzellik katmis hikayeye 