Cinayet Süsü

Can Eyüp
Can Eyüp

14 Eylül 2025 tarihinde eklendi
İki senedir film yorumladığım bu platformda ilk kez puan veriyorum, uzun yorumu okumak istemeyenler için özet minvalde bir cümleyle başlayayım.

Absürt komedi ne biliyorum ki Leyla ile Mecnun fanı bir adam olarak sanırım bu konuda kendime güvenmem de abes kaçmaz. Ancak absürt adı altında son dönemde bence çıkarılan filmler veya diziler bana kalırsa bu kavramın biraz fazla arkasına sığınmaya başladı. Yani absürt komedi adı altında olabildiğince saçmalamak ve içi boş bir senaryo izletmek elle tutulur bir yöntem olmasa gerek.

Ali Atay'ın, Leyla ile Mecnun harici oyuncu veya yönetmen olarak hangi yapımını izlesem beğenememiştim ancak bu resmen beni net bir yargıya sürükledi. Tam anlamıyla rahatsız edici, şaşırtıcı seviyede kötü bir senaryo üzerine vasat oyunculuk performansları ile hayatımda izlediğim en kötü film oldu ne yazık ki.

Feyyaz Yiğit tam anlamıyla katlanılamaz bir rolde karşımızdayken, son dönemdeki filmlerinde eski oyunculuğunu mumla aratan Uğur Yücel de bana fazlasıyla konsantrasyondan uzak geldi. Bu filmi hangi ciddiyetle çekip, nasıl vizyona sunmuşlar inanın şaşırdım. Son 45 dakikasını da izlemeden, kapadım.

Ne eleştirilerim ne de övgülerim genelde ayarsız değildir, olabildiğince ılıman kalmayı tercih ederim ancak bu film tek kelimeyle rezalet...
Caner Menemencioğlu
Caner Menemencioğlu

10 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Absürd komedi tanımı göz yaşları içinde.
Zamanınıza, gözünüze, kulağınıza, algınıza yazık etmeyin.Uzak durun
İbrahim Birgül
İbrahim Birgül

24 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Tek kelime ile berbat bir film valla netflix den izliyodum yarısında kapattım. Anlamıyorum orta yıldız veren yok herkes ya 1 yıldız vermiş yada 5 nasıl oluyor çözemedim iğrenç ötesi espriler oyuncu kadrosuna bakıp açmıştım ama pişman oldum
Ahmet Erol
Ahmet Erol

9 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Uğur Yücel, Cengiz Bozkurt ve Binnur Kayayı gösterip bir youtuber'a onlardan daha fazla rol vermek nasıl bir şey. Ne yapmak istemişler acaba. Sanatçılar bu filmde niye rol almışlar ki? spoiler:
Yyatagun
Yyatagun

4 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Kadroya yazik olmus.bayagi bir hevesle actim ama sonuna kadar goturemedim.sinemada izlesem verdigim paraya uzulurdum.
gökhan öztürk
gökhan öztürk

27 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Ali Atay Allah aşkına bidaha film yapma be kardeşim. Ne güldüm ne düşündüm bu ne saçma biseydi ya bitsede gitse havasında izledim zaman kaybı.
Günhan Tekin ÖZTÜRK
Günhan Tekin ÖZTÜRK

31 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Dedik hadi belki Ölümlü Dünya'da olmamıştır, şansları yaver gitmemiştir falan ama arkadaş bu ne ya? Lütfen artık yazmayın siz film falan. Vallahi acıdım koca günüme. İki filmi de seyredeyim bugün dedim, ama yaptığınız işe biraz özenin, olmuyorsa da yapmadın. Olmuş mu yani şimdi şu film? İki satır yazıp, seyredilmezse diye de duayen oyuncu katıp millete kaktırmaya çalışıyorsunuz gerçekten ayıp ya.
Ilyas Zengin
Ilyas Zengin

22 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Ali Atay keşke Leyla ile Mecnunu oynatmış olsaydın da bu hataya düşmeseydin, tamamen kocaman bir hayal kırıklığı yarattın. Gülmek ve eğlenmek için izlemeye gittim ama tebessüm bile edemedim. Olmadı be dostum.
Mustafa Beyazit
Mustafa Beyazit

28 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Ortada bir emek var buna saygısızlık etmek istemem ama tamamen zaman kaybı. Böyle filmleri izledikçe bir daha Türk yapımı film izleyesim gelmiyor. Ülkem ve sanat adına üzülüyor, daha yaratıcı olabilmemiz gerekir, diyorum.
Bu kadar küfür ve bel altı içerik maalesef bu sektörün seviyesinin ne halde olduğunun acı göstergesi.
ÖZGÜR J4-26
ÖZGÜR J4-26

16 Haziran 2020 tarihinde eklendi
42 yaşındayım, hayatımda izlediğim en kurgusuz, en konusuz, en içi boş filmdi. Gerçi 30. dakikada kapattım. Uğur bey ve Binnur hn. bu filmde nasıl oynamış çok şaşırdım. Bence çok kötü film nasıl olur diye izlemelisiniz. En azından ilk 30 dk.
Ali Öztürk
Ali Öztürk

22 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İlk ve en büyük L&M hayranlarından biri olarak nasıl olur da böyle kötü bir iş çıkarabilirler diyerek, kanım donarak, film bitsin diye dualar ederek izlediğim, Dünyayı Kurtaran Adam gibi en kötü filmler listemde en üstlere koyacağım filmlerden biri. Gerçekten yakıştıramadım şu kadroya.
halit a
halit a

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Küfretmek ne zamandan beri komedi oldu! Laf ebeliği yapan bir ekip, güya komedi diye satıyorlar. Zaman kaybı.
Halil Tokgoz
Halil Tokgoz

11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Kadroyu görünce dedim bu ekipten Polisiye çıkmaz , komedi de tam olmaz olsa olsa Absürt Komedi olur , maalesef o da olmamış.. ilk defa yorum yazıyorum buraya zamaniniza yazık ..Dizdar karakteri çok rahatsız edici ve gereksiz
ali10
ali10

10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar kaba ağır küfürlerle komik olmaya çalışmak çok yazık.Cocukla seyredelim dedik.Utandim kapattım. Bu kadar üst düzey oyuncu ile çok büyük beklentiyle gittik.Begenmedik.
Durdomik
Durdomik

9 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
30 dakika izleyebildim. Müzik nekadar iyiyse konu o kadar kötü. Çakma bir Recep Içerik, olmayan bir senaryo.