Eltilerin Savaşı
3,7

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Bazı yerlerinde sıkılsam da, yer yer güldüren sahneleriyle insanın yüzünde tebessüm bırakan orta düzey izlenebilir bir film. Eşinizle birlikte keyifle izleyebilirsiniz. Gupse Özay'ın performansını beğ
Zeynep Beren Vardar
Zeynep Beren Vardar

12 Ekim 2024 tarihinde eklendi
bok gibi bir film bizim ulke film cikartmasin lutfen  berbat bir film komedi anlayisiniz yok
Ahmet Büke
Ahmet Büke

12 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
Münteha Harmancı
Münteha Harmancı

15 Haziran 2022 tarihinde eklendi
yorumlardan yola çıkarak izlicem umarım güzeldir komik olduğunu düşünerek başlıyorum karekterleri sevdiğim için izliyorum
Ilknur K
Ilknur K

4 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Füsun Demirel detayı hiç iyi olmamış. Pkk yanlısı birisini beyazperde de görmek istemiyoruz. O'nun dışında film gayet eğlenceli. Abartılarla da dolu ama olsun o da işin espirisi.
E. Ctnts
E. Ctnts

12 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Hayatın içinde böyle tiplerin olduğu kesin. Hatta sade diye evinizin beğenilmediği evinizde pembe renklerin çiçek böceklerin olmamasının sorun edildiğide bir gerçek. Sadece biraz abartılmış ama senaryonun ortasından sonrasına inanamadım. Tüm bunlardan sonra o kız nasıl etkilendi o kadındanda tüm hayatını attı bir köşeye çocuk derdine düştü etti film bitti inanılmaz.
Merve KY
Merve KY

2 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Begenmedim fazla abartılı bazı sahneler gereksiz bazı sahneler yetersiz vs vs beğenmedim daha iyi olabilirdi biraz daha çalışmalısın gupse
irfan sezgin
irfan sezgin

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Olmuyor . Komedi demeyin bari . Komedi deniyor ise ise 2/10 Aile, Genel ise :5/10 daha da yukarısı olamaz!!!
Barış Çekiç
Barış Çekiç

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok güzel film bayıldım bidaha izlemek istiyorum gördüğüm en güzel filim di bu eltisiyle savaşıyo çok güzel ya bayıldım filme çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
hakan polat
hakan polat

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Eglenceli bir filmdi. Turk ailelerinde sıkça yaşanan siradan kiskanclik olaylari biraz abartili bicimde işlenmiş. Mizah dedigin de zaten biraz abarti degil mi zaten?!
Feyza Goktekin
Feyza Goktekin

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
muhteşemdi ilk kez bir Türk komedisini kahkahalarla izledim sonuna kadar çok eğlencelioyuncuların mimikleri de inanılmazdı
Tunahan Güler
Tunahan Güler

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok kötü yorumlarına kanmayın. Komik sahneleri var.. Görümce benzeri bir film. Vaktiniz varsa izleyin.
Meral Ece
Meral Ece

18 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Dehşet ve harika bir filmdi süper aşırı komik. Başarıların devamını dilerim. Sinemada izledim yine çıksa yine izlerim param sonuna kadar helal olsun bu film olmuş
Mehmet çınar
Mehmet çınar

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Gerçek ten kötü olmuş boşuna zaman fazla abartı olmamış yani. İzlemeyin boşuna bence para ve zaman kaybı
Kms 46
Kms 46

20 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Çok basit, fazla emek/ para verilmeyen, son derece ucuz bi prodüksiyon olmuş. Bütün film iki eltinin birbirine terslik yapmasını işliyor. Ara sıra yinede güldürüğü için 3 yıldız. Izlenilebilir. Ama fazlasını beklemeyin.