çok üzüldüm bu filmi izlerken..sonu etkileyiciydi..uzun bir yapıt ama konusuna kaptırıyor insanı vakit geçiriyor hemen..değişik kültürleri anlamak için izlenebilecek bir film.
benim izlediğim en iyi filmlerden birisi.hayran olduğum japon kültürüne bir pencere açıyor ve çok bilgi sahibi olmadığımız geyşaları detaylı olarak anlatıyor.mekanlar, kurgu, oyunculuklar, senaryo bence çok iyiydi.dostlarıma tavsiye ettiğim filmlerden.filmdeki zarafet göz kamaştırıcı o kadar ince detaylara kadar düşünülmüş olması filme ayrı bir hava katarken sürükleyici olmasınıda buradan aldığına inanındığım film.
Kitaptan uyarlama olan müthiş bir eser. Özellikle de kitabı okumuş olmak filmden daha büyük bir zevk almanızı sağlıyor. Bence filmi izlemeden önce kesinlikle kitaba bir göz atın.
harika bir yapım.doğunun kaliteli oyuncularını aynı filmde buluşturmuşlar ve ortaya mükemmel bir film çıkarmışlar.uzun süresini doya doya izlediğiniz,geyşaların büyülü dünyasını tanımanızı sağlayan ve bunların yanında bir de ilişkiler ağıyla beraber sürüklendiğiniz bir eser.yüksek puanları fazlasıyla hak ediyor,rahatlıkla önerebilirim.tarihi film severler de oldukça beğenecektir.
Filmi dün akşam seyrettim. Başta sıkılabilirim diye düşünüp yanıma yedek bir film bile almıştım. Ama film o kadar hoştu ki sonuna kadar ilgim azalmadan seyrettim. Bittiğinde ise tadı damağımda kaldı diyebilirim. Anlatılan aşk çok duru ve etkileyici. Oyuncular rollerine çok uymuş özellikle "Başkan" harikaydı. Kısacası son zamanlarda belki de hiç anlatılmamış çok büyük bir aşk ve fedakarlık hikayesi seyretmek istiyorsanız kaçırmayın.
Filmi beğendim ancak kitabını okuduysanız daha şanslısınız. ben kitabı okumuş bir kişi olarak umduğum gibi bir film izlemedim elbette ama yine de hoş bir film olmuş.
çok farklı ve insanı gerçekten etkileyen bir hayat ve aşk hikayesi filmin görüntüleri ve oyuncuların performansları çok iyiydi gerçek bir sinema şöleni...
kitabı okuyalı 6 sene falan oldu kitabı da çok beğenmiştim kitabı çok hatırlamamama rağmen filmi izleyince çoğu kafamda canlandı yani kitaba çok iyi uyulmuş yeşil yoldan sonra izlediğim en iyi kitap uyarlamalarından biri