fazlasıyla duygusal bir film. oyunculuk yönünden ise muhteşem. kesinlikle ama kesinlikle izlenmesi gerekior. yanlız bu filmdeki performans yağmur adamdaki performansla karşılaştırıldı. bence böyle birşeyin yapılmaması gerekiordu. çünkü ikisindede çok büyük başarı ve emek var.
Sean Penn muhteşem, film muhteşem! Söyleyecek kelime bulamıyorum bu adamın oyunculuğuna yaa. Aslında bütün oyuncular filme çok yakışmış ama Sean daha bir yakışmış :) Çok duygusal anlar yaşadım. Harika bir filmdi!
UZatmışlar film 3 saat de olsa ben Sean Penn i azlemek için otururdum yani çok süper oyuncu yaa bu rolü sean penn değilde başka biri oynasa hiç izlemezdim
mükemmel bir film hem gülüyor hem de duygulanıyorsunuz dvd sini alıp izledim hem orjinalini hem de türkçe dublajını ve arkadaşlar kesinlikle türkçe dublajından izlemelisiniz filmi, sean penn tamam güzel bir oyunculuk ortaya çıkarmış ama ses olarak ne yazık ki bana hiç bir his veremedi kesinlikle izlenilmesi gereken bir film 10/10 (türkçe dublajından)
cbnc-e de tesadüfen rastlamayıp izlemesem böle bi filmden belkide asla haberdar olamıcaktım adamın sevgisine hayran kaldım resmen arkadaşlarıyla olan ilişkileri de çok hoştu hallerine gülsem mi ağlasam mı bilemedim ben de hem gülüp hem de ağladım hele küçük kız ya böyle bi şey olamaz ne kadar güzel rol yapıyor o yaşında babası çocuk gibi olunca kız olgun olmuş resmen ve o havayı da öyle bi yansıtıyorki şaşırıyo insan kesinlikle izleyin insanı duygular bu kadar güzel anlatılamaz
sean pennin performansına hayran kaldım.otistik rolünün hakkını wermiş,izlerken gerçek sanıp ağlayacaksınız..defalarca izlenilebilecek arşiwlik bir yapım.sevgi engel tanımıyor yaa!
sean penn’den filmin önüne geçen bir performans sımsıcak bir film. sean penn’in inanılmaz performansı bana biraz rain man filmindeki dustin hoffman’ı anımsattı. çok duygusal bir film ayrıca dakota’da süper oynamıs. çok küçük yaşta ağırsıklet aktörlerle karşılıklı çok iyi işler çıkardı bu filmde onlardan birisi. mutlaka izleyin bu filmi ama sean penn’e ve gülüşüne dikkat süper bir oyunculuk 9/10
Penn oyunculuğu süper, ama film uzadıkça puanı düşüyor ve son yarım saatte sıkmaya başlıyor, başlangıçtaki çekiciliğini ve akıcılığını devamında tekdüzeliğe bırakıyor, film keşke bu kadar uzatmasalardı dediğinizi hissediyorsunuz.5 puan
öyle abartılcak bir film değil.filmin temposu çok durağan.ben çok sıkıldım diyebilirim.yalmnızca özürlü babanın kızını annesine vermemek için giriştiği mücadeleyi anlatıyor.filmde bundan başka hiçnbir kurgu yok.sean penn rolünün hakkını vermiş.ama çok ta iyi bir film değil.benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim.
filmi izlerken gözyaşlarıma sahip olamadım ya neydi bu film böle?? dramın ötesi bi film türü var mı acaba? çünkü buna dram demek az geliyor gibi.. sean penn ve michelle pfeiffer harika bi ikili olmuş.. komedi yanı da ağır basıyo ama insanın güleceği kalmıyo ki filmi izlerken.. cidden çok başarılı bi yapım.. bu kadar ağır basan bi sevgiyi görmek insanı hüzünlendiriyor.. buna rağmen sadece %68 lik bi oy alması şaşırttı beni.. ben fazla duygusalım sanırım:)))