Ratatuy
4,4

ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

11 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Hayallerin peşinden gitmek, sınıf farklılıkları, aile desteği ve 'yetenek her yerden gelebilir' mesajıyla , yetişkinler için de derin anlamlar barındıran bir başyapıt. Paris atmosferi ve karakter tasarımlarındaki görsel kalite, harika Fransız müzikleriyle birleşerek filmin duygusal tonunu mükemmel şekilde yansıtıyor. Teknik açıdan kusursuz, anlam bakımından ise çok güçlü olan bu hikayeyi mutlaka izleyin.
Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Klasik disney animasyonu güzel film günümüzde çok kişinin bildiğine şaşırdığım filmdir izlenmesi gereken filmlerdendir.
Barlibar
Barlibar

13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Defalarca kez izlememe rağmen her seferinde iştahımı kabartan enfes bir animasyon filmi.
Sarp Baran
Sarp Baran

10 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Ailecek izlenilebilir en iyi animasyon filmlerinden bir tanesi. Çok eğlenceli animasyon olmuş. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Altayli
Altayli

6 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bir animasyon. Daha da ötesi mükemmel bir film. Filmin iki ana konusu var. Birincisi genç bir bireyin hayata nasıl tutunması gerektiğini anlatıyor. İkincisi eleştirmenliğin ne olduğunu anlatıyor. spoiler: Eleştirmen sadece kötüleyen kişi değildir, eleştirmen kaşiftir. Değerli yetenekleri bulup ortaya çıkartmalıdır.
yigit ali D.
yigit ali D.

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Sadece çocukarı değil yetişkinleri de eğlendirebilen eğlenceli bir film.
pembeoje
pembeoje

24 Mart 2016 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve muhteşem bir animasyon filmi.. izledikçe insanın yemek yapası geliyor.. sıkılmadan izlenir.
Fatih E.
Fatih E.

23 Mart 2017 tarihinde eklendi
Çok başarılı buldum. Tuhaf bir şekilde farenin yaptığı işler sizin midenizi bulandırmayacak. Sade ve akışkan. 7 den 77 ye herkesin izleyebileceği başarılı bir yapıt. Her ne kadar senaryosunu başarılı olarak bulsam da, Görsel olarak daha kaliteli animasyon olabilirdi. Ancak izlemeniz gereken animasyon filmler arasında kesinlikle en önlerde olmalı. Hayranı olabileceğiniz bir film. Keyifli Seyirler.. :)
jamesbond-2
jamesbond-2

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Çok güzel,eğlenceli.Hayal gücünün ne kadar geniş olabileceğini gösteren güzel bir animasyon.Kesinlikle izleyin bence.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

11 Aralık 2011 tarihinde eklendi
herkes yemek yapabilir. film bu haraketle ilerliyor ve sonunda güzel bir film ortya çıkyor.
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Bir fareyi büyük yeteneklere sahip hayattaki tek tutkusu yemek yapmak olan bir asçi olarak çizmek nerden baksaniz çok parlak bir fikir, yazilan senaryo ve yaratilan karakterlerde isin hakkini veriyorda yarisindan sonra çok klise gitmesi ve fazlasiyla belli olan sonuyla son yillarda çikan bir çok basyapit animasyonun yaninda biraz zayif kaldigi tartisilmaz özellikle Inanilmaz Aile'yi yaratan Brad Birdün yönetmen olmasiyla beklenti büyüyor ama yinede çok eglenceli ve sürükleyici bir animasyon.
MojoRising
MojoRising

1 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Şu ana dek çekilmiş en iyi animasyon filmlerinden birisi.Diğerleri Shrek 2, Buz Devri.Ratatouille bu iki filmle beraber izlediğim en iyi animasyondu. İyi Seyirler.Özellikle yetişkinlere.
frukomer
frukomer

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle Mükemmel...

10/10
akimya27
akimya27

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
izlediğim en keyifli animasyonlardan biriydi, fransız aşk filmleri heyecanını hissettirdi bizlere çok başarılı 8/10
suadiyekartali
suadiyekartali

23 Şubat 2011 tarihinde eklendi
sürükleyici , sempatik , eğlenceli ...
10/8.5