Cesaretin Var Mı Aşka?
4,3

Hilal S.
Hilal S.

9 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Sevmenin en güzel ve özel hali..
Ben bu filmi 2012 iki kere izledim. Ve filmin sonunda 'Bilinmeyen Saat Uygulaması'şarkısını açmıştım. O kadar çok etkilenmiştim ki o şarkıyı ne zaman dinlesem aklıma bu film gelir.
İzlemenizi tavsiye ederim.
9/10
Kãdir Ö.
Kãdir Ö.

24 Haziran 2017 tarihinde eklendi
Muhteşemdi hayatımda izlediğim en iyi aşk filmlerinden biriyidi küçükken de yarmazlar büyükkende ayrıca o evlenme sahnesinde kız çok güzel hüzünlü bakıyordu ya bayıldım oraya hayır felan dedi ya bozdu herşeyi <3 spoiler:
Durmuş Ali S.
Durmuş Ali S.

17 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyebilmek için herhangi bir sebeb bulmak imkansız.Hayatımda izlediğim en güzel aşk komedi filmi diyebilirim..Filmi eğer beklenti içine girmeden kendi akışında zevk almaya bakarsanız gerçekten büyük keyif alacağınız bir film..
Candan Korkmaz
Candan Korkmaz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Mart 2012 tarihinde eklendi
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok begendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cansuyu
cansuyu

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Çok değişik film ilginç beğendim doğrusu. Var mısın yok musun? :)
ozguralkan
ozguralkan

16 Aralık 2010 tarihinde eklendi
çok iyi gerçekten 9/10
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Şahane bir Fransız romantik-komedisi...
marshmallow-2
marshmallow-2

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Kimi filmler vardır ki her izlediğinizde içinizi ısıtır. Bu filmde öyle bir film işte. Romantik filmden çok hoşlanmadığım halde bu filme bayıldım. 10/10
buraksahin
buraksahin

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
En iyi aşk filmi.
gul7aman
gul7aman

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hayatımın Filmi !
milyonlarca film izledim böylesine müthiş bişi görmedim. o kadar farklı ki benim için kimse izlemesin bana özel olsun istiyorum. bi yandan da ya herkes bi izlesin bunu sonrada film nasıl olurmuş görsün diyorum.böyle bi filmi yapana nasıl tşk edilir bilmiyorum. müthiş bir yapıt herkesin emeğine sağlık..
ahmet-ertan
ahmet-ertan

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir film. İnsanı derinden etkileyebiliyor. Amelieye benzediği söyleniyor ancak amelie bu filmin yanından bile geçemez.10/9.5
onurcan-188
onurcan-188

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
izlediim en güzel filmlerden bir tanesi...izlemeyenler için çok büyük bi eksiklik!!
izlemeklazım
izlemeklazım

4 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
o kadar güzel ki ya böyle şiir gibi her sahnesi kendi içinde farklı tatlarda...favori filmlerinden izlemeyen kalmasın arşivlik tekrara tekrar izlenmelik...10/10...arayan arkadaşlarda neten kolaylıkla bulabilrler ben dvdyi sokup çıkara çıkara bozduktan sora netten indirdim.
dory13
dory13

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmeldi... ! O kadar eğlenceli o kadar tatlı o kadar tutku dolu o kadar yok artık dedirten bir filmki... Kısacası izlerken aşkın bütün yanlarını hissedebileceksiniz.. Şiddettle tavsiye ediyorum !
mehtap6
mehtap6

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Renkler,sahneler,müzikler,oyuncular,hikaye,işleniş,romantizm harika..çok farklı bir tarzı oldugunu söyleyebilirim.10/10