4,2
Örümcek Adam 3 hakkında görüşlerin ?
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben filmde şunu anlamadım mary jane ile peter arasındaki ilişki ? bnce çok saçma arpsaçına çevrmşler abi ama aksiyn ve grsel efekt olarak harika bide çk duygu yüklü olmuş ii br film yani elim yukarda
30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
cok sıkıcı bi film pişman oldum izlediğime :(
2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben çok daha güzel beklerdim filmi çünkü çocuğumuzun kahramanı örümcek adam nede olsa ama başlı başına gişeyi toplayan şu siyah kostüm çok az kullanılmakta yahu ilk cd nin sonunda bi giyyo ikinci cd nin başında çıkarıo bence kum adam başlı başına gereksiz we saçma olmuş bundan önceki düşmanlarının süper kötü olma sebepleri açık we anlamlıydı dr.ahtapotun direk sinirleri beyne giden kolları cinin planör we bombaları anlamlı ama kumadam ın kuma dönüşmesini bana açıklayamazsınız genleri parça pincik oluo dağılabilio falan filan o zmn metro sahnesinde örümcek adam trene takılarak kum adama wuruo we bayağada sürüklüo o zmn nie toz olmuo kumadam saçma olmuş bence yine tek düşman sistemine geçilmeliydi hele wenom!!!allahım o spider manin dergilerinden çizgi filmlerinden tanıdığımız en güçlü we en büyük düşmanı çok çabuk yeni çok çabuk harcanıo senaryoda çok boşluk war tek beğendiğim yönü james franco cinin oğlunu çok iyi oynadı yine başka bişi söylemiyorum
senaryo uyarlaması çok yalnış sam raimiyi yönetmen koltuğunda iyi görüyoruz lütfen senaryoya karışmasın koltuğunda bir numara buna rağmen 10/8 oda wenom james franco we sam için
4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar biliyorum spıder man 3 birçok kişi açısından hayal kırıklığı yarattı. bende hemen hemen onlardan biriydim filmin aşırı duygusal ve peter parker ın ezik kişiliği filmi olumsuz yönde etkilemiş . ben diğer 2 filmine göre daha fazla aksiyon bekliyordum ki 4 kesin gelir diyordum ama nasip değilmiş .ayrıca filmin en kötü yanı spıder man in en büyük düşmanlarından biri olan venom 'u filmin 2. yarısında girmesiyle öldürmeleri bir oldu . spıder man in seri filmlerine bakıcak olursak en iyi filmi ilk filmi olarak karşımıza çıkıyor.
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bence serinin en güzel filmi kesinlikle.Benim beklediğimden bin kat daha iyi çıktı.Ben izlerken çok büyük bir keyif aldım.Bu filmde en çok beğendiğim kişilerden biride kesinlikle James Franco'ydu.Müthiş oynuculuğu ve yakışıklılığıyla pek çok insanı büyülediğinede eminim :) .
9 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çizgi filme göre daha duygusal ve spiderman in esprileride hiç yok görsel efekt olarak şu ana kadar gördüğüm en iyisi bence amacına ulaşmış
15 Haziran 2007 tarihinde eklendi
pek özellikli bir film değildi. ayrıca konular çok dağınıktı ve konuları birbirine bağlamak için saçma sapan ve imkansıza yakın tesadüfler kullanılmış. bu da filmin kalitesini düşürüyor. ama özel efektleri için izlenebilecek bir film sıkılmadan izleniyor.
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bence tek kelimeyle mükemmeldi bana göre serinin en iyisi olmuş tobey müthiş oynamış ...özellikle yaptığı intikam olaylarındaki oyunculuğu harikaydı..bundan sonraki yapımlarda olmıyacağı büyük şanssızlık tobey siz bir örümcek adam düşümiyorum venom u ise çok güzel çizmişler her şeyiyle en iyi serisiydi bence
5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
1.bolum bildigimz aşk filmi gibiydi.2.bölümünde sonları güzeldi.bana gore serinin en güzel filmi 2,filmdi
5 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben tam örümcek adam hastasıyım film çok güzeldi ama daha güzel olabilirdi.venoma daha çok ağırlık verebilirlerdi.
6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
diğerlerine göre mizahi yönü daha ağır basmış ve daha eğlenceli olmuş.. iyi vakit geçirmek için gidilebilir
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten suyu çıktı çünkü bana sırada n bir film gibi geldi 1 ile 2 inci bölümleri bana bıraz zevk vermişti..
13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
arkadaslar bilmem fark ettiniz mi bilmiyorum ama filmde ufak bir hata var!peter ın jazz bar daki ziyareti sahnesinin başında peter ile sarısın arkadasının goruldugu karede harry nin babası arkada alkışlarken goruluyor.-ama bu adam spider man 2 de olmemiş miydi?-ne alaka şimdi,neden gorunuyo bu adam bu sahnede.izleyenler tekrar islesin bana katılacaklardır:)
14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hiç ama hiç olmamış. serinin 1 ve 2.'sini keyifle izlediğim halde bunu hiç beğenmedim. sıkıyor. kendine çekemiyor film. aksiyon sahneleri bir anda bitiyor tam kendinizi odaklamışken. duygusallığı ön plana çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar. 1 ve 2'yi izleyenler zaten kaçırmayacaklar bu filmi asla tat alamazlar onu söyleyeyim. çok üzüldüm :(
19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
sadece sunu söylemek istiyorum.film es geçilmiş.ancak film yinede izlenmeye değer.ayrıce örümcek adam 4 filminden aldığım haberlere göre lizard,mysterio,sandman,carnage,scorpion gibi kahramanlar örümcek adam 4 te yerlerini alıcaklar.şunu söylemek isterimki örümmcek adam 4 serinin en güzel filmi olacaktır.bundan eminim.bir örümcek adam hayranı olarak dördüncü bölümü dört gözle bekliyorum.ayrıca örümcek adam 3 bence mükemmel olmuş.