Soysuzlar Çetesi

orhan yıldırım
orhan yıldırım

11 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Çok gereksiz sahneler var şuan filmin ortasındayım sonunu görevilecegimi sanmam yahudi propagandası var
Malicavus
Malicavus

2 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Yahudilerin yüreği bir nebze soğusun diye yapılmış, daha doğrusu yaptırılmış, probaganda filmi olduğu için de kaliteden taviz verilmiş, kısacası tarantinoya yakışmamış bir film olmuş, diye düşünüyorum.Diye düşünmek serbest...
Ahmet DUMAN
Ahmet DUMAN

30 Kasım 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en basit Tarantino filmi. Senaryo çok basit olmuş, filmi oyunculuklar bile ayakta tutmamış 
theyurdal
theyurdal

26 Aralık 2015 tarihinde eklendi
çok uzun bir film ve bu biraz sıkıcı hale getirdi ilk başarı güzeldi ve daha iyi olacak beklentisindeydim ama öyle olmadı
volkanick
volkanick

27 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Son yılların en fazla şişirilen bombalarından biri olan Tarantino yine şişirme bir filmle karşımıza çıktı.Derinliksiz senaryosunu gereksiz diyaloglarıyla ikibuçuk saate yayabilmesi bir yönetmenlik başarısı ise hayranları onu alkışlamaya devam edebilirler.Pulp Fiction filminde çantadan yayılan ışık üzerine yapılan yorumlar Tarantino'ya sorulduğunda verdiği cevabı bilmeyenler bu filmin Tarantino'nun yahudi soykırımı temalı filmlere getirdiği bir eleştiri olduğunu iddia edebilirler.Ancak ben Tarantino'nun onların düşündüğü kadar derin bir adam olduğunu düşünmüyorum.Bu filminin de Christoph Waltz'un oyunculuğunun dışında güzel bir yanı yok.
snowdropy
snowdropy

22 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Filmi sardırarak izledim Tarantinovari uzun diyaloglar sıktı.Sonunu başından bilmeniz tarantinoya yakışmamış.Üzgünüm 5.
koraygunca
koraygunca

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Uzun zamandan beri ilk kez bir filmi yarım bıraktım çok sıkıldım bilmiyorum bana hitap etmedi
cetinc
cetinc

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle övüldüğü gibi iyi bir film değildi. tarantino diye seyrettik bitti.
uzman82
uzman82

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ben sadece benim tarzımda film izleyen arkadaşlar için yorum yazma gereği duydum çünkü buradaki çoğu yorumlara bakarak benim tarzımda izleyiciler aldanabiliyor.Bence film yeterli heyecan öğeleri içermiyor.Ayrıca film çekimlerinin bazı kuralları vardır.Kötü insanların kazanamaması gibi bu filmde ise tarih yeniden yazılmış bunu yapamazsınız.Bence bu performansı tanınmamış insanlar sergileseydi bu yorumlar olmazdı.
electronica
electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İşlenen konular ve Tarantinoya has unsurlar: Şanssızlık, tesadüf, intikam, şiddet, küfür, farklı kamera açıları, beklenmeyen durumlar, beklenmeyen sorular, tezat durum ve tezat olaylar ...Christoph Waltz (Col. Hans Landa) rolünü çok iyi başarmış. Film boyunca nezaketi elinden bırakmıyor. Bir o kadar zekice tavırlar sergiliyor... Bir taraftan sevimli bir melek, diğer taraftan zeki bir şeytan ... Genel olarak Tarantino filmleri bana hitap etmiyor, beğenmiyorum. Çünkü Tarantino filmlerinde eksik olmayan kan, şiddet, acı, küfür, argo, v.b unsurlar tüm Tarantino filmlerini itici hale getiriyor. Tarantino filmlerinin bizlere verdiği bir mesaj, bir anlam, bir ders yok. Bizlere bir şeyler katmıyor. İzlesen de olur izlemesen de olur ...
BATU-h11n-35
BATU-h11n-35

5 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tarantino filmlerini sevmem çünkü tüm filmlerinde büyük bir saçmalık var.Yani film bitince elinize hiç birşey geçmiyor.Bu adamın filmlerini izlerken sıkılabilirsiniz.Soysuzlar Çetesi baştan sona vakit kaybı...
redoxx
redoxx

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filmin sadece yarısın seyretmiş biri olarak o kadar bile zor dayandım konuşma sahneleri o kadar fazla ki insanı çok sıkıyor bitmek bilmiyor...
fearless
fearless

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
film biraz sıkıcı ve duygusuzdu ama yinede güzel..
fccagri
fccagri

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Tarantino tarzına uyan, bol diyaloglu,hızlı ve farklı bir film.Bütün bınlardan öte belkide en ciddi, ilk uzun metraj filmi ile oscarı kucaklayan "cristoph waltz"in oerformansını görmek için dahi izlenir.
srdr1907
srdr1907

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Buram buram Tarantino kokan akıcılığıyla senaryosuyla özelliklede brad pitt ve christoph waltz ın mukemmel oyunculuyla bana gore yılın en ıyı filmi. oscarı avatar yuzunden alamaz ama benım gonlum bu fılmden yana.. en ıyı yardımcı erkek oyuncu christoph waltz için çantada keklık diyebiliriz. 9/10