Duvak
4,1

jamesbond-2
jamesbond-2

19 Eylül 2015 tarihinde eklendi
İzlediğime değdi,romantikten ziyade dram yönü ağır basıyor kesinlikle,başrolde iki usta oyuncu var,film boyunca büyük keyif aldım
The Critic
The Critic

11 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Dram olabilir; ama romantik asla... Zaten filmin teması çok farklı... Drama izlemek istiyorsanız kaçırmayın, zira dramatik öğelerle örgülü, kaliteli bir film; ancak sadece romantizm için izliyorsanız çok şey, hatta hiçbir şey beklemeyin...
lebowski
lebowski

15 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Kendilerini salgının ortasında bulan sorunlu bir karı-koca. Edward Norton oyunculuğu açısından söylenecek söz yok. Fakat film bittiğinde beni şaşırtmadı. Yani şaşırtma amaçlı yapılmış gibi gözüken bir olay gayet aşikar bir biçimde gelişti. Duygusallığın had safhada olduğu izlenemez. Bence film dram ve romantizm arasında sıkışıp kalmış buradan çıkabilmeyi becerememiştir.
nnailee
nnailee

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
izlediğim en gerçekçi filmlerden biri. aşk güzel anlatılmış
beck31
beck31

4 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle konusunu okumaksızın izlenildiğinde beklenilenin fazlasını veren film.Oyunculuklar için ne iyi ne kötü diyebileceğim fakat konunun ve işlenişin akabinde diyalogların çok farklı ve hoş olduğu tabanındaki harika konuyla bağdaştırılması ile de kendini sonuna kadar izleten başarılı bir film.8/10
üsstad
üsstad

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
belki sinemada izliyen seyirciyi sıkabilir evde televizyondan izleyin derim. çok güzel ve etkileyici bir film olmuş. özellikle edwart norton ve naomi watts müthiş uymuş birbirlerine. ders çıkartılabilcek bazı şeyler var senaryo itibarı ile. görüntü yönetimi ve kurgulama olarakta ayrıca övgüyü hakediyor bu övgüye müzikleride dahil edebilirim hatta.
nurasl
nurasl

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film ilk başlarda normal bir aşk filmi gibi gelse ve agır gitsede öyle değil sonuna kadar izleyınce iyi bir film oldugu anlasılıyor kendı adıma konusayım etki bıraktı
joaolivy
joaolivy

9 Mart 2010 tarihinde eklendi
Açıkcası pek olumsuz yorumlar yapmasamda edward norton hayranı olarak şimdiye kadar izlediklerim içinden en başarısız filmi diyebilirim.Çok ağır bir film ben tam olarak pek de birşey anlamadım,ilgi çekici birşey görmedim film sonuna kadar uyumadan sabretmek de zor 5/10
cinemadreams
cinemadreams

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
şu bilinmelidir ki film çok değişik türde bir aşk hikayesi burda karşılıklı olmayan riskli bir ilişkinin getirileri ve walter karakterinin zekası ve duygusal gücünün etkilerini görebiliyoruz.Müthiş bir film izlenilmeli Norton olağanüstü bir aktör..
murtega23
murtega23

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Giriş ve gelişme gayet doyurucu olmasına karşın sonunu oldu bitti ye getirilmesi etki bırakılmasını olanaksız kılıyor. Edward Norton performansı hatrına eh işte. Sakın bana Naomi iyi oynamış demeyin :)
juve-baby
juve-baby

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
şaheser olmadığı ortada ama izlenebilir, Edward için herşey izlenir:P..***..
Nesterenver Saka
Nesterenver Saka

24 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
görsel bir sinema söleni unutlmaz bir ask hikayesi film sayesinde Çine gidiyorsunuz hem de yüreginiz büyük bir aciyla burkuluyor hem de büyük bir aska sahit oluyorsunuz,seyreden bütün arkadaslarim benimle ayni duygulari paylasti oyuncular müthis, konu müthis, görüntüler müthis ,hala seyretmediyseniiz siddetle öneririm,aradiginiz her sey bu filimde
Ayşenur D.
Ayşenur D.

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Daha ilk başta sıkıcı gelmeye başladı ancak tahminimin ötesinde sonuna kadar sıkıldım.. Açkçası böylesine iki usta oyuncu bu filme zamanlarını boşa harcamışlar.. ayrıca filmi beğenenler olabilir fakat süper ötesi mükemmel unutulmaz tarzı yorum yapanlar iyi filmden anlayanlar sanırım.. Edward Norton oynadığı en gereksiz film..
HAMLET1980
HAMLET1980

17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşım doğru söylüyor .filmin adını türkçeye çevirirken kafalarına göre yazıyorlar .mesela judi fosterin bir filmi vardı anna and king diye film genç kız ve kral diye saçma sapan bir ismde gösterime türkiyede girdi. oysaki foster o film yayınlandığında 38 yaşında bir kadını canlandırıyordu.
handanece
handanece

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film güzel, etkileyici, sürükleyici, oyuncular süper, aşk var, ihanet var.. herşey tamam da bu filmin adı neden duvak ya? biri beni aydınlatsın...