Dram olabilir; ama romantik asla... Zaten filmin teması çok farklı... Drama izlemek istiyorsanız kaçırmayın, zira dramatik öğelerle örgülü, kaliteli bir film; ancak sadece romantizm için izliyorsanız çok şey, hatta hiçbir şey beklemeyin...
Kendilerini salgının ortasında bulan sorunlu bir karı-koca. Edward Norton oyunculuğu açısından söylenecek söz yok. Fakat film bittiğinde beni şaşırtmadı. Yani şaşırtma amaçlı yapılmış gibi gözüken bir olay gayet aşikar bir biçimde gelişti. Duygusallığın had safhada olduğu izlenemez. Bence film dram ve romantizm arasında sıkışıp kalmış buradan çıkabilmeyi becerememiştir.
Kesinlikle konusunu okumaksızın izlenildiğinde beklenilenin fazlasını veren film.Oyunculuklar için ne iyi ne kötü diyebileceğim fakat konunun ve işlenişin akabinde diyalogların çok farklı ve hoş olduğu tabanındaki harika konuyla bağdaştırılması ile de kendini sonuna kadar izleten başarılı bir film.8/10
belki sinemada izliyen seyirciyi sıkabilir evde televizyondan izleyin derim. çok güzel ve etkileyici bir film olmuş. özellikle edwart norton ve naomi watts müthiş uymuş birbirlerine. ders çıkartılabilcek bazı şeyler var senaryo itibarı ile. görüntü yönetimi ve kurgulama olarakta ayrıca övgüyü hakediyor bu övgüye müzikleride dahil edebilirim hatta.
film ilk başlarda normal bir aşk filmi gibi gelse ve agır gitsede öyle değil sonuna kadar izleyınce iyi bir film oldugu anlasılıyor kendı adıma konusayım etki bıraktı
Açıkcası pek olumsuz yorumlar yapmasamda edward norton hayranı olarak şimdiye kadar izlediklerim içinden en başarısız filmi diyebilirim.Çok ağır bir film ben tam olarak pek de birşey anlamadım,ilgi çekici birşey görmedim film sonuna kadar uyumadan sabretmek de zor 5/10
şu bilinmelidir ki film çok değişik türde bir aşk hikayesi burda karşılıklı olmayan riskli bir ilişkinin getirileri ve walter karakterinin zekası ve duygusal gücünün etkilerini görebiliyoruz.Müthiş bir film izlenilmeli Norton olağanüstü bir aktör..
Giriş ve gelişme gayet doyurucu olmasına karşın sonunu oldu bitti ye getirilmesi etki bırakılmasını olanaksız kılıyor. Edward Norton performansı hatrına eh işte. Sakın bana Naomi iyi oynamış demeyin :)
görsel bir sinema söleni unutlmaz bir ask hikayesi film sayesinde Çine gidiyorsunuz hem de yüreginiz büyük bir aciyla burkuluyor hem de büyük bir aska sahit oluyorsunuz,seyreden bütün arkadaslarim benimle ayni duygulari paylasti oyuncular müthis, konu müthis, görüntüler müthis ,hala seyretmediyseniiz siddetle öneririm,aradiginiz her sey bu filimde
Daha ilk başta sıkıcı gelmeye başladı ancak tahminimin ötesinde sonuna kadar sıkıldım.. Açkçası böylesine iki usta oyuncu bu filme zamanlarını boşa harcamışlar.. ayrıca filmi beğenenler olabilir fakat süper ötesi mükemmel unutulmaz tarzı yorum yapanlar iyi filmden anlayanlar sanırım.. Edward Norton oynadığı en gereksiz film..
arkadaşım doğru söylüyor .filmin adını türkçeye çevirirken kafalarına göre yazıyorlar .mesela judi fosterin bir filmi vardı anna and king diye film genç kız ve kral diye saçma sapan bir ismde gösterime türkiyede girdi. oysaki foster o film yayınlandığında 38 yaşında bir kadını canlandırıyordu.